Ted Baker, New York'un hizmetinde
Güncel (Eski)

Ted Baker, New York'un hizmetinde

Britanya'nın ünlü modaevi Ted Baker London, New York'a bir çekidüzen vermek için harekete geçti.


Mini elbiseli güzel hizmetçiler, melon şapkalı yakışıklı uşaklar vızır vızır çalışıyor; metro trenlerinin tozu alınıyor, meydanlardaki heykeller cilalanıyor, parklarda satranç oynayanlara beş çayı servisi yapılıyor. Gelenkesel İngiliz titizliği ve misafirperverliği New York sokaklarında kol geziyor. Hepsi Ted Baker London, 5th Avenue mağazası Ted's Grand House'un açılışı öncesi Manhattan'a bir çekidüzen verebilmek için...

5th Avenue 595 numarada kapılarını açan Ted Baker London mağazası için uygulanan viral kampanya Midtown Abbey: A Rather Proper Experiment New York için sıradan bir günü alabildiğine İngilizce bir keyfe dönüştürmeyi başarmış.

Ted's Grand House 1920'ler Londrası'nda üç katlı bir evden ilham alıyor. Girişte, görkemli mekanik saatin altındaki kapıda, evin uşağı ve baş hizmetçisi ziyaretçileri karşılıyor. Klasik tarzda hazırlanmış "ev kuralları" mağazanın yerleşim düzenini gösteriyor.

Bodrum katındaki erkek giyim bölümü hizmetçilerin katını andıran bir biçimde dekore edilmiş. Art deco tarzında işlenmiş merdivenlerle çıkılan ikinci kattaki kadın giyim bölümüyse bir tavan arası yatak odası gibi... Öyle ki soyunma kabinlerinin yanında hizmetçileri çağırmak için küçük çanlar bile yerleştirilmiş. İçeride çay servisi pek tabii ki sürekli.


Görünüşe bakılırsa Ted's Grand House, New York'un karmaşasından bunalıp bir nefes Londra havası almak isteyenlerin mutlak adresi olacak.

Ted Baker London

 

İZLE
Gossip Girl New York'unda Yeni Bir Sakin: Thomas Doherty
İlgili Başlıklar
Daha Fazlası