Wonder Woman'ın harika dönüşü
Popüler

Wonder Woman'ın harika dönüşü

30 yıldan fazla zamandır TV'den uzak kalan Harika Kadın, bu kez şeytanın bacağını kırarsa yeniden ekranlarda olacak.

Önce Buffy ve Angel'ın yaratıcısı Joss Whedon'ın bir Wonder Woman filmi projesine dahil olduğunu duyduk. Ancak o projeden kopup The Avengers'ı çekerken NBC süper kahramanlar evreninin bu kadın kahramanına göz dikti ve Ally McBeal'ın yaratıcısı David E. Kelley'ye Adrianne Palicki'nin başrolünde oynadığı bir pilot siparişi verdi.

Sadece diziden sızan görüntüler ve kareler bile o kadar kötüydü ki NBC pilot bölümü yayınlamadı. Palicki'nin alttaki fotoğrafı ise kostümü beğenmeyen çizgi roman hayranlarının gazabına uğramaya devam etti.

Tam da Justice League'in yeni sayısındaki Superman Wonder Woman aşkının konuşulduğu şu günlerde bu kez gençlik dizileriyle ünlü CW, Diana'yı TV'de diriltme kararı aldı.

CW, Warner Bros. TV ve DC Comics ortaklığındaki 'Amazon', dişi suç savaşçısının orijinal hikayesini anlatacak. Senaryosunu CV'sinde the O.C. ve Grey's Anatomy gibi dizileri barındıran Allan Heinberg'ün kaleme alacağı dizide karakterin önceki TV maceralarının aksine gençlik yıllarına şahit olacağız. Hani şu bir türlü taytını giyip de uçamayan Superman'li Smallville var ya, aynı onun gibi… Tabii daha izlemeden umutsuzluğa kapılmamak lazım, Heinberg'ün önceki işleri arasında 2005 tarihli bir Young Avengers da var.

Proje henüz oluşum halinde, bir aksilik olması durumunda Amazon pilotu bile çekilmeden iptal olabilir. Ancak Wonder Woman hayranlarının umutsuzluğa kapılmasına gerek yok, senarist Michael Goldenberg de Themyscira'lı Diana'nın başrolde olacağı bir film projesi üzerinde çalışıyor.

 

İZLE
UYSALLAR GQ HYPE'TA
İlgili Başlıklar
Daha Fazlası