Google'da 2023'ün En Çok Aranan Erkek Giyim Trendi 'Büyük Bir Kazak'
Stil

Google'da 2023'ün En Çok Aranan Erkek Giyim Trendi 'Büyük Bir Kazak'

Google'ın 'Year In Search 2023' raporu yayınlandı ve bol kazaklar yılın en büyük erkek giyim trendi olarak öne çıktı.

Elveda 2023, gerçekten uzun bir yıl oldu ve bu hiçbir yerde Google'ın yıllık Year In Search özetinde olduğu kadar net değil. Barbenheimer, Taylor Swift'in Eras turnesi ve Paul Mullin'in Wrexham'ı geçtiğimiz 12 ayın dokusunda ayrılmaz bir rol oynamış olsa da, ilgimizi çeken en çok aranan erkek giyim trendleri oldu. GQ olarak, Carhartt'ın ani patlamasından The Bear'ın gerçekten (gerçekten) iyi tişörtler sergilemesine kadar her şeyin kanıtladığı gibi, yılın çalkantılı trend döngülerine elbette uyum sağladık, ancak Google'ın Year In Search'ü bize tüm bunların pratikte nasıl oynandığını görme şansı veriyor.

Listeye hızla bir göz attıktan sonra, erkek giyiminde yılı gerçekten şekillendiren trendleri keşfetmek için sonuçları gözden geçirdik. Daha fazla veri odaklı olmasına rağmen, bu Google'ın kendi retrospektif podyumuna benziyor. Dehşete düşmemize rağmen yarım yaka fermuar, Canary Wharf'ta yaşayan belli bir kesimin smart-casual tutkunları üzerindeki sabit hakimiyetini sürdürüyor, ancak Büyük Britanya halkının temel giyim ürünlerine olan ilgisi söz konusu olduğunda haberler hiç de kötü değil. İş kıyafeti (workwear) demirbaşlarından kadife yeşili dokunuşlu resmi takımlara kadar ilham alınacak çok şey var. Bu nedenle, 2023'ün en çok aranan 'fit'lerini ve bu trendi satın almak için yatırım yapmanız gereken parçaları sunmak adına rakamları inceledik.

Büyük, 'bol kazak'

Kaşmir, Alpaka yünü ve benzerleriyle kendinizi şımartmanın tam mevsimi. Dünyanın en çok 'bol kazak' araması yapan ülkesi Danimarka'dan ilham alın ve bu en sağlıklı trendin tadını çıkarın. Kopenhaglı bir balıkçının estetiğini tamamen yeniden yaratmak istemiyorsanız, alışılmadık desenlere ve anakronik krem ve zeytin tonlarına yöneldiğinizden emin olun. Büyük boy trikoların Aralık ayında yeni yeni kendini göstermeye başlamasıyla birlikte, bu erkek giyim coşkusunun 2024 yılına kadar devam edeceğinden eminiz.

Mevsimsiz 'mavi chino'

Chino pantolonları doğru giymek her zaman zor. Kimse iş için vaftiz törenine katılıyormuş gibi giyinmek istemez ve bu nedenle hem uyum hem de renk, görünümü tutturmak söz konusu olduğunda kilit öneme sahip. Bizim tavsiyemiz? GQ ofisinin çoğunu örnek alın ve şaşırtıcı derecede çok yönlü bir 'fit' için bir çift geniş paçalı pantolona yönlenin veya herhangi bir mevsimin ötesine geçebilecek bir renk tonu olarak laciverti kucaklayın. 

Bir çift ‘chunky Converse'

James Dean, Kurt Cobain ve Andy Warhol çağlar boyunca yırtık pırtık bir çift Chucks için mücadele etti, ancak 2023, chunky Converse'ler için özel bir ihtimam gördü. . Elbette, kalın tabanlı Converse tartışmasız bir klasik olmaya devam ediyor, ancak aradığınız 'tıknaz' ise Chuck 70 AT-CW cömertliği ikiye katlamanın en iyi yolu. İlk kez 2022 yılında tanıtılan devasa tabanı, tüm zamanların favori spor ayakkabı silüetine yeni bir soluk getiriyor. Converse havasına farklı bir yorum katmak için Veja ve Cariuma'nın çevre dostu kanvas benzeri çalışmalarına göz atın.

2023'ün en çok aranan erkek giyim trendleri hangileriydi?

Google'ın Year In Search 2023 erkek giyim trendlerini tam olarak görmek ister misiniz? Aşağıda sizi temin ettik ve hatta gerçekten sahip olmaya değer bir  yarım yaka fermuar seçecek kadar ileri gittik. Gerçekten, Arket'in harikaları şaşırtmaktan asla vazgeçmiyor....

  1. Bol kazak
  2. Yarım yaka fermuarlı kazak
  3. Siyah kapüşonlular
  4. Sonbaharda bir kazak
  5. Mavi Chino
  6. Yeşil kadife blazer
  7. Yeşil ceket
  8. Sherpa denim ceket
  9. Jean ceket
  10. Chunky Converse

Bu içerik ilk olarak BRITISH GQ web sitesinde yayınlanmıştır.

İlgili Başlıklar
Daha Fazlası