Beyoncé'den yeni albüm sürprizi
Popüler

Beyoncé'den yeni albüm sürprizi

Kraliçe B, yeni albümünden ilk şarkıları Tumblr'da paylaştı. Bow Down / I Been On oldukça agresif ve son günlerin popüler melodisi Harlem Shake'i bir hayli andırıyor.

Pop müziğin seksi ve görkemli ana kraliçesi Beyoncé, hayranlarına bir sürpriz yaptı ve beklenen yeni albümünden bir şarkıyı Tumblr sayfasında paylaştı.

Yeni Beyoncé albümünün ilk single'ı olacağı resmi olarak açıklanmasa da sosyal medyada anında bir fenomene dönüşen Bown Down / I Been On alıştığımız Beyoncé şarkılarından epey farklı. Son günlerin popüler hareketi Harlem Shake'i andıran melodisi ve gayet agresif sözleriyle bu şarkı tam anlamıyla patlamaya hazır bir bomba.

Bu enteresan ön tadımın ardından büyük merak uyandıran yeni Beyoncé albümünün ise Nisan ayında piyasaya çıkması bekleniyor.

Bu aralar 15 Nisan'da Belgrad'da başlayacak ve yirmi Avrupa şehrini kapsayacak dördüncü büyük dünya turnesi The Mrs. Carter Show World Tour'un hazırlıklarıyla zaman geçiren Beyoncé, son olarak Londra konseri için Jonas Akerlund yönetiminde çekilen "saltanat" temalı reklam filminde boy göstermişti.

İlgili Başlıklar
Daha Fazlası