Retro modern cazibe
Fitness

Retro modern cazibe

Seksi İtalyan Cykno, bisiklette retro estetiği modern elektrik motorunun gücüyle buluşturuyor.

Günümüzün popüler binekleri elektrikli klasikler sizi hem trafik derdinden kurtarıyor, hem de muhteşem görünüyorlar. Milano Tasarım Haftası'nda tanıtılan ve göz alıcı art deco çizgileriyle dikkat çeken Cykno, bisiklet sanatının modern başyapıtlarından biri.

Motosikletler konusunda uzman mühendis Bruno Greppi ve lüks konseptler alanında çalışan tasarımcı Luca Scopel imzasını taşıyan Cykno, sıradan bir elektrikli bisiklet olmanın çok ötesinde maksimum düzeyde rahat, şık ve çevreci olmak üzere inşa edilmiş seçkin bir ulaşım aracı. 26 kilogram ağırlığındaki Cykno 4 saatte şarj oluyor ve 60 kilometre yol yapabiliyor. Motorun gizlendiği gövde kısmını kaplayan birinci sınıf deri karbon fiber gidonunun uçlarındaki elcikler gibi ince bir el işçiliğinin ürünü.

Retro tasarım harikası Cykno farklı renk deri ve kaplama seçenekleriyle kişiselleştirilebiliyor. Üretici Engeenus tarafından yapılan açıklamaya göre Cykno tüm dünyadan sipariş edilebiliyor. Ancak lansmanı geride bıraktığımız hafta sonu Milano Tasarım Haftası'nda yapılan prototip aşamasındaki modelin fiyatı henüz kesinleşmiş değil.

Cykno

İZLE
İmrendiren Tasarım Oyuncak Koleksiyonu
İlgili Başlıklar
Daha Fazlası