Yılın en iyi kol saati
Saat

Yılın en iyi kol saati

A. Lange & Söhne tasarımı Lange 1 Tourbillon Perpetual Calendar dünyanın en büyük saat buluşması Baselworld 2013'te Yılın Kol Saati ödülüne layık görüldü.

Dünyanın dört bir yanından binlerce insanı cezbeden, seçkin markaların hayranlık uyandıran modellerini sergilediği, yılın en büyük saat buluşması Baselworld 2013 başladı. Geleneksel hale gelen ve bu yıl yirmincisi düzenlenen ödül töreninde tam onuncu kez bir A. Lange & Söhne tasarımı birinciliği kazandı.

A. Lange & Söhne Lange 1 serisinin gözbebeği Tourbillon Perpetual Calendar kol saatleri her yıl sadece 100 adet üretiliyor. Saatin devamlı takvim mekanizması ayları tüm sadeliğiyle kadran çevresinde gösteriyor.

Gün, tarih ve ayın evresi kadranın sol tarafını kaplarken, sağ tarafta ise saat ve dakika göstergeleri bulunuyor. Lange 1 Tourbillon Perpetual Calendar, siyah safir kristal kasasının ardında inanılmaz hassasiyette bir mekanizmayı barındırıyor. Öyle ki patentli "stop seconds" mekanik sistemine sahip kol saatini saniyesi saniyesine ayarlamanız mümkün.

Bu muhteşem kol saatine sahip olmanın elbette ki büyükçe bir bedeli var. A. Lange & Söhne Lange 1 Tourbillon Perpetual Calendar yaklaşık 355 bin dolarlık (640 bin TL) bir fiyat etiketine sahip.

A. Lange & Söhne - Lange 1 Tourbillon Perpetual Calendar

İZLE
Güçlü dokunuş bir adım önde
İlgili Başlıklar
Daha Fazlası