Klasik vücut modern ruh
Teknoloji

Klasik vücut modern ruh

Yeni Olympus PEN E-P5 dijital fotoğraf makinesi retro çizgilerle ileri görüntüleme teknolojilerini bir araya getiriyor.

Son yılların gözdesi retro dijital fotoğrafçılıkta değişim ve yeniliğin öncülerinden Olympus PEN serisi yine kendi sınıfında kuralları değiştirecek bir modelle karşımıza çıkıyor. Retro tasarımı ve gelişmiş teknik özellikleriyle dikkatleri üzerine toplayanOlympus PEN E-P5 yeni favori dijital fotoğraf makineniz olmaya aday.

Geleneksel olarak değiştirilebilir Micro Four Thirds lens objektif sistemini kullanan PEN E-P5, 16 megapiksellik bir Live MOS sensör ile donatılmış. Dahili Wi-Fi sayesinde tüm kablosuz cihazlarınızla doğrudan iletişime geçebilen bu fotoğraf makinesiyle görüntü aktarımı yapmak, deyim yerindeyse çocuk oyuncağı.

Olympus PEN E-P5 son derece seri 1/8000 mekanik perde hızına sahip. Hareketli nesnelerde otomatik odaklamayla art arda dokuz kare çekim yapabiliyor. Ayrıca beş eksenli görsel sabitleme teknolojisiyle son derece keskin kareler yakalamak mümkün.

Haziran başında piyasaya çıkacak Olympus PEN E-P5, 17mm f1.8 lensiyle birlikte 1.449 dolardan (2.600 TL) satışa sunulacak. Makinenin sadece gövde fiyatı ise 999 dolar (1.800 TL) olacak.

Olympus PEN E-P5

İZLE
İmrendiren Tasarım Oyuncak Koleksiyonu
İlgili Başlıklar
Daha Fazlası