On milyon dolarlık melek
Popüler

On milyon dolarlık melek

Seksi melek Candice Swanepoel, bu seneki Victoria's Secret Fashion Show'da 10 milyon dolar değerindeki Royal Fantasy Bra'yı taşıyacak.

Podyumların en çok kazanan modellerinden, Victoria's Secret'ın gözde meleğiCandice Swanepoel, markanın bu seneki görkemli gösterisinde en değerli parçayı taşımak için seçildi.

1996 yılında Claudia Schiffer tarafından sunulan bir milyon dolar değerindeki Million Dollar Miracle Bra ile başlayan ve Tyra Banks, Heidi Klum, Gisele Bündchen, Adriana Lima, Miranda Kerr, Marisa Miller gibi efsane dişilerin sürdürdüğü gösterişli geleneğin son temsilcisi Candice Swanepoel olacak.

Seçkin mücevher markası Mouawad tarafından tasarlanan bu yılın yıldızı Royal Fantasy Bra -ve takım kemeri- 4 bin 200'den fazla değerli taşla süslenmiş 18 ayar altından üretilmiş. Eşsiz sütyenin tam kalbinde 52 karatlık bir yakut bulunuyor. Bu kraliçelere layık, göz kamaştırıcı iç çamaşırının değeri 10 milyon dolar civarında.

Royal Fantasy Bra, 10 Aralık gecesi gerçekleşecek Victoria's Secret Fashion Show'da, tüm ihtişamıyla Candice Swanepoel tarafından sergilenecek.

İZLE
Victoria's Secret Swim 2015
İlgili Başlıklar
Daha Fazlası