Burberry seyahat stili
Moda

Burberry seyahat stili

İngiliz modaevi Burberry, Travel Tailoring konseptiyle, özellikle sık seyahat eden beyefendilere, kumaşı, kesimi ve dikimiyle yeni nesil takım elbiseler sunuyor.

Takım elbiseyle seyahat etmek gerçekten de zor bir zanaat. Özellike bunu sık sık yapıyorsanız, neden bahsettiğimizi biliyor olmalısınız. Yola takımınızı giyim mi çıkmalısınız, yoksa onu özel bir çantada mı taşımalısınız? Her iki türlü de gittiğiniz yerde zahmetli bir ütü seansı sizi bekliyor olacak.

Burberry, yeni Travel Tailoring projesiyle, takım elbiseyle seyahatin kurallarını değiştiriyor. Kumaşları, kesimleri ve dikimleriyle yeni nesil Burberry takımlar seyahat stilinizde fark yaratmak için tasarlandı. Bu farkın üç temel sebebi var:

Akıllı dokuma (Memory Fabric)

Yay biçimli Merinos yününden dokunan takım elbise kumaşı doğal esnekliğe sahip. Böylece buruşsa da kırışsa da eski haline geri dönüyor.

Kumaş hareketi (Motion Canvas)

Burberry klasik takım elbise dikim sistemini yeniden yaratıyor. Bu yeni yapı sayesinde vücudun hareketiyle rahatça esneyen takım eşsiz bir konfor sağlıyor.

Tasarım omuzlar (Engineered Shoulders)

Takım elbisenin iç yapısını yeniden tasarlayan Burberry, daha keskin bir terzilikle çok daha hafif ve akıcı bir omuz yapısı oluşturuyor.

Bu yenilikçi fikirleri ve harika işçiliği hareket halinde görmek için Burberry Travel Tailoring için hazırlanan tanıtım videosuna bir göz atın.

İZLE
Ezgi Karayel ile Minimal Avangarttan Serbest Düşüşe
İlgili Başlıklar
Daha Fazlası