Erkeklere Hilfiger Denim özgürlüğü
Moda

Erkeklere Hilfiger Denim özgürlüğü

Hilfiger Denim 2014 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu “Westcoasting”, pantolonlarda kullandığı cesur desenler, canlı renkler ve etnik izler taşıyan denimlerle sıradışı yaklaşımını gözler önüne seriyor.

Hilfiger Denim 2014 İlkbahar / Yaz koleksiyonu gün doğumunda sörf yapmaya, kumsalda ateş yakmaya ve havuz başında keyifli saatler geçirmeye davet eden tasarımlar, şehrin baş döndürücü ışıklarından ve seslerinden esinleniyor.

Asit yıkama, ağartma ve yoğun üst renklendirme gibi yıkama efektleri kullanılan pantolonlarda renk tonları daha çarpıcı hale geliyor. Koleksiyona hayat veren degradeler, ağartılmış denim kumaşlar, erkeklerin vazgeçilmez denim tarzına yeni bir soluk getiriyor.

Yaz rüzgârının yumuşak dokusuyla bir kumsaldan başka bir kumsala savuran Hilfiger Denim koleksiyonu, rahat ve tarz sahibi pantolonları ile erkeklere eşsiz bir yolculuk vaat ediyor. Koleksiyonun tamamında biçimli, blok renkli ve suluboya formunda yoğun olarak görülürken, ikat baskılar ve “denim on denim” görünümler diğer dikkat çeken unsurlar arasında yer alıyor.

Hilfiger Denim

İZLE
Ezgi Karayel ile Minimal Avangarttan Serbest Düşüşe
İlgili Başlıklar
Daha Fazlası