Yeryüzündeki tanrıça: Alyson Le Borges
Kadınlar

Yeryüzündeki tanrıça: Alyson Le Borges

Aranızda abarttığımızı düşünenler olabilir. Ancak kusursuz vücudu ve çarpıcı güzelliğiyle, ünlü Fransız aktör Alain Delon’un torunu Alyson Le Borges’e başka hiçbir başlık yakışmazdı.

Şüphesiz, 50’li yaşlarını süren herkes, “Sinema tarihinin en yakışıklı aktörü kimdir?” sorusuna “Alain Delon” yanıtını verir. Vermeyen ya Fransız sinemasının yaşayan efsanesini tanımıyordur ya da eski sevgilisi, zamanında, ünlü aktöre âşıktır. Bir “yedirememe” durumu söz konusudur yani.

Oysa şimdilerde 78’inci yaşını süren yakışıklı aktör, tüm erkeklerden çaldığı rolleri bir şekilde telafi etti. Nasıl mı? Müthiş genlerini, torununa aktararak...

Kendisinden tam iki nesil sonra, torunu Alyson Le Borges’de yeniden ortaya çıkan muazzam çekicilik, elbette onun eseri. O bu kadar yakışıklı olmasaydı, Alyson da bu denli güzel olamazdı.

Borges, 1986 doğumlu. 24 yaşındaki manken, Delon’un kendisi gibi oyuncu olan oğlu Anthony Delon’la Crazy Horse dansçılarından Marie Helene Le Borges’in gençlik aşkının bir meyvesi.

Yeryüzündeki tanrıça: Alyson Le Borges

Güzellik konusunda dedesinden torpilli olan Borges, yaşamı boyunca başka hiçbir konuda ondan yardım almadı. Hatta onun soyadını dahi kullanmaktan kaçındı. Annesiyle birlikte küçük bir kasabada büyüyen ve o zamandan beri oyunculuk hayali kuran bu güzel kadın, bu alanda kariyer yapmaya çalışırken dahi sinema alanında engin tecrübelere sahip baba tarafına pek uğramadı.

Oyunculuk eğitimi almak için Paris’e gidip orada geçimini sağlamak için bir İtalyan restoranında garson olarak çalışan Borges, 2009 yılında, Vanity Fair dergisinin İtalya edisyonu için verdiği pozlarla tabiri caizse patladı. Çarpıcı güzelliği o kadar ses getirdi ki, modellik ajansları birbiri ardına kapısını çalmaya başladı.

Borges şimdilerde moda dünyasındaki kariyerinde adım adım yükselirken, bir yandan da hayali olan oyunculuğa yeniden merak sarmış durumda. Yapım aşamasında olan Fransız filmi Neon Angel’da oyunculuk kariyerine başlayan bu kusursuz kadını, yakında beyazperdede görmeye hazırlanın.

İZLE
Serenay Sarıkaya GQ Global Creativity Awards Gala Gecesine Hazırlanıyor
İLGİLİ İÇERİKLER
İlgili Başlıklar
Daha Fazlası