İlişki kurtarma kılavuzu
Hayat Rehberi

İlişki kurtarma kılavuzu

Aşk hayatının derin mevzuları kafanızı karıştırmasın. İlişkilere dair merak edilen her şey Işıl Evrim Akgün’ün yeni kitabı "İlişkini Kurtar"da...

Kendinize bir sorun: Aşkta hep kaybeden taraf mısınız? İlişkileriniz daima aynı sebeplerle bitiyor ya da istediğiniz sonuca ulaşamıyor mu? Kendinizi biriyle flört ya da evlilik ilişkisi içerisindeyken bile kurban gibi mi hissediyorsunuz? Bilinçaltınızı ve egonuzu yönetemiyor, daima incinen, kırılan siz mi oluyorsunuz? Dert etmeyin; artık tüm bu duygu durumlarının ve gerçekliğin değişmesini sağlayacak bir başucu rehberiniz var: İlişkini Kurtar!

İlişkilerin bilimi

Soyadım Mutluluk ve Aşkı Bize Yanlış Öğrettiler kitabının yazarı Psikolog-Holoterapist Işıl Evrim Akgün’ün yeni kitabı “İlişkini Kurtar” kitapevlerinde yerini aldı. Psikolog gözüyle kaleme alınan kitapta; aşk ve ilişkilerde bilinçaltı ve egonun rolleri, ilişkilerin hangi süreçlerden geçtiği, sağlıklı bir ilişki oluşturabilmenin altın tüyoları yer alıyor. Danışanlarının hikayelerine de kitabında yer veren yazar, ego ve bilinçaltının bir uzman yardımı olmaksızın nasıl kendi hayrımıza dönüştürülebileceğini de madde madde, bilimsel açıklamalarla anlatıyor.

Aşk ve ideal ilişki yaratılabilir

Bugüne kadar pek çok kitapta yazılan çizilen aşk ve ilişki taktiklerinin hepsinin insanı uzun vadede mutsuzluğa götürdüğünü söyleyen; Işıl Evrim Akgün kitabında sık sık yapılan aşk taktiklerinin hangi olumsuz sonuçlara sebep olduğuna da değiniyor. Aşkın ve ideal ilişkinin yaratılabilir ve tasarlanabilir bir süreç olduğunu ifade eden Işıl Evrim Akgün, kitabını bir taktik kılavuzu değil, mutluluk rehberi olarak tanımlıyor.

İZLE
Modern Tutku: Cem Yiğit Üzümoğlu
İLGİLİ İÇERİKLER
İlgili Başlıklar
Daha Fazlası