Seksi cadı Kat Graham
Kadınlar

Seksi cadı Kat Graham

Onu hiç böyle görmediniz! Karşınızda yepyeni imajıyla The Vampire Diaries'in seksi cadısı Kat Graham...

 

Erkek dediğin...

GQ Türkiye, yılın erkeklerini ödüllendirirken pek çok detaya dikkat etmiştir eminim. Ben bir yılın erkeği seçecek olsaydım öncelikle şunlara bakardım: Yeterince çalışkan mı? Dikkat çekici bir tarzı ve güçlü bir espri anlayışı var mı? Ayın en az üç günü takım elbise giyiyor mu? Giyiyorsa bunu iyi taşıyor mu? Zeki mi? Hepsinin yanıtı evet olan bir adam benim için tüm zamanların erkeğidir.


Halit Ergenç’ten çok etkilendim

GQ Men of The Year törenine adımımı atana kadar bu gecenin aslında bu kadar önemli olduğunun farkında değildim. Türkiye’nin en iyi adamları o gece oradaydı ve açık konuşayım, içlerinden biri bence dünyadaki erkekler arasında da zirveye oynayabilir. Halit Ergenç, tavrı ve asil duruşunun yanında alçakgönüllülüğüyle de beni çok etkiledi.

Röportajın tamamı ve çok daha fazlası GQ Türkiye Aralık sayısında ve interaktif içeriğiyle GQ Türkiye Dijital edisyonunda...

Seksi cadı Kat GrahamKameralar olmadan kendimi çıplak hissediyorum

Sonradan tükürdüğümü yalamak istemem ama Broadway’de bir müzikalde rol almayı isteyecek kadar büyük hırslarım hiçbir zaman olmadı. Üretmeyi seviyorum fakat benim için doğru yer televizyon ekranı. Çünkü kameralara o kadar alıştım ki, kamera olmayan bir yerde kendimi neredeyse çıplak gibi hissediyorum. Belki de müzikallere sıcak bakmama nedenim bu.

Vampir Günlükleri’ne devam

Bu sezon da The Vampire Diaries’de rol almaya devam ediyorum. Dizide bol bol entrika ve elbette sizi şaşırtacak pek çok ölüm olacak. Onun dışında yeni albümüm yolda. Missy Elliott ve Pharrell Williams’ın arkasında dans etmek beni müziğe yakınlaştıran önemli olaylardan biridir. Williams hâlâ benim idolüm. Şubat ayında çıkacak albümüm için de kendisiyle sık sık fikir alışverişinde bulundum. Birçok canlı enstrüman kullandık, daha olgun fakat daha eğlenceli bir albüm geliyor. Ocak ayındaysa tüm müzik işlerini üstlendiğim Muse adlı bir film var sırada. Benim için bir ilk olduğundan çok heyecanlıyım.

Röportajın tamamı ve çok daha fazlası GQ Türkiye Aralık sayısında ve interaktif içeriğiyle GQ Türkiye Dijital edisyonunda...

Seksi cadı Kat GrahamSeks bağımlılığı diye bir şey var

The Vampire Diaries’de canlandırdığım Bonnie karakterinin seksi yönü çok fazla keşfedilmedi. Ekim ayında vizyona giren Addicted filmindeki rolümle bu anlamda daha özgür olma şansını kullandım. Filmde cinsel seçimleri konusunda etrafına hesap vermeyen, özgür bir karakteri canlandırdım ve bundan da çok keyif aldım. Çünkü gerçek hayatımda da böyle yaşamayı seviyorum. Filmde işlenen seks bağımlılığı konusuna dair düşüncelerimse çok net; böyle bir şey var ve çok da büyütülecek bir şey değil.

Tek iş bana göre değil

Bundan sonra da hayatımda hem müzik hem de oyunculuk olacak. Çünkü biri sağ, diğeri sol ayağım ve yürümek için ikisine de ihtiyacım var. Dans da aynı şekilde devam edecek. Tek bir işe saplanıp kalmak asla bana göre değil.

Röportajın tamamı ve çok daha fazlası GQ Türkiye Aralık sayısında ve interaktif içeriğiyle GQ Türkiye Dijital edisyonunda...

İZLE
Kaan Yıldırım Yaz 2022'de Yolda
İlgili Başlıklar
Daha Fazlası