Doğanın modern dışavurumu
Popüler

Doğanın modern dışavurumu

Tasarımcı Ela Köseoğlu, doğanın döngüsünden ve şaman ritüellerinden esinlenen ilk takı koleksiyonu eXo ile ARTNEXT ISTANBUL Çağdaş Sanat Alanı'nda...

Tasarım ve sanat tarihine bakacak olursanız olun, doğanın her dönemde yaratıcı insanlar için en büyük ilham kaynağı olduğunu görürsünüz. Bugüne dek moda, görsel sanatlar ve iletişim alanlarında çalışan Ela Köseoğlu da ilk takı koleksiyonu eXo ile bu geleneği başarıyla temsil eden bir tasarımcı.

Ünlü ekpresyonist ressam Marc Chagall’ın "Doğanın yarım bıraktığını, sanat tamamlar" sözünden yola çıkarak; organik formlardan, doğal döngülerden ve Mezoamerikan şaman ritüellerinde kullanılan tılsımlardan ilham alan genç tasarımcı eXo adını verdiği koleksiyonu bu kadim temeller üzerine modern yorumlarla inşa etmiş.

Yeniden dönüştürülmüş bronz ve gümüş gibi materyallerle çalışan Ela Köseoğlu koleksiyonunda hem erkek hem de kadınlar için farklı tasarımları bir araya getiriyor. eXo koleksiyonu 25 Aralık tarihine dek Maslak'ta bulunan ARTNEXT ISTANBUL Çağdaş Sanat Alanı’nda ziyeret edilebilir.

ARTNEXT.org

İZLE
İmrendiren Tasarım Oyuncak Koleksiyonu
İlgili Başlıklar
Daha Fazlası