Beyazperdede festival var
Popüler

Beyazperdede festival var

Şubat'ta İstanbul, Ankara ve İzmir iyi filme doyacak. 14. !f İstanbul Uluslararası Bağımsız Filmler Festivali’nin onlarca seçeneği içinde, özellikle bu üçlüye dikkat!


Bir Tim Burton filmi: Big Eyes / Büyük Gözler

Festivalin açılış filmi Beterböcek, Ölü Gelin gibi fantastik öyküleriyle tanıdığımız usta yönetmen Tim Burton’dan geliyor: Big Eyes. Sanat tarihinin en sansasyonel olaylarından birine odaklanan film, 50’li yıllarda iri gözlü çocuk tablolarıyla meşhur olan Margaret Keane’in, eserlerini ve yeteneğini sahiplenmeye çalışan eşi Walter Keane’e karşı verdiği mücadeleyi anlatıyor. Başrollerde Amy Adams ve Christoph Waltz var.

ifistanbul.com


Bir efsane doğuyor: Eden / Cennet

Filmin yönetmen koltuğunda Fransız Mia Hansen-Løve oturuyor. Daft Punk ve Cassius gibi efsanelerin doğuşuna tanıklık etmiş, elektronik müzik akımının kurucularından Fransız DJ Paul’un 18 yıllık yükseliş ve düşüş hikayesini anlatan Eden, festivalin merakla beklenen filmlerinden.

ifistanbul.com


Bir tutunma hikayesi: Birdman

21 Grams, Babel ve Biutiful filmlerinin yönetmeni Alejandro González Iñárritu’nun merakla beklenen yeni harikası Birdman; Michael Keaton, Emma Stone, Edward Norton, Naomi Watts gibi ünlü oyuncuları buluşturuyor. Artık gözden düşmüş bir aktörün, bir Broadway oyununda rol kapma ve eski günlerine dönme çabasını anlatan film, Oscar yarışının en güçlü adaylarından biri.

ifistanbul.com

İZLE
Deniz Tortum’dan Belirsizlik Çağında Hayatı Olumlama
İlgili Başlıklar
Daha Fazlası