Adaya ikinci çıkartma
Röportaj

Adaya ikinci çıkartma

Bu sezon Survivor adasında ikinci tur heyecanı yaşayanlardan biri de güzel ve seksi model Ece Begüm Yücetan. Birlikte sıcak bir tura var mısınız?


Hayatım Survivor'dan sonra değişti

İzmir Ekonomi Üniversitesi’nde İngilizce Mütercim Tercümanlık okuyordum ancak annemle babam boşandıktan sonra ekonomik sebeplerden dolayı okulu yarım bırakıp çalışmak zorunda kaldım. Miss Turkey’e başvurduktan sonra, modellikle birlikte İstanbul hayatım başladı. Yine de bu şehirde evimin kirasını ödeyebilecek parayı Survivor’dan sonra kazanmaya başladım. O yüzden hayatım bu yarışmadan sonra değişti diyebilirim.

Kendimi beğenmem

Aslında hiçbir zaman modellik yapmak gibi bir niyetim olmadı. Nasıl olsun ki? Burnumu beğenmem, kollarım çok incedir. Tamam, fiziğim düzgün olabilir ama ben kendimi beğenmem yani. Hep böyleydim, belki ezik büyümedim ama özgüvenim de pek yoktur. Dolayısıyla arkadaşlarım ve ailem güzellik yarışmasına katılmam konusunda beni çok zor ikna ettiler. Ancak şimdi iyi ki katılmışım diyorum, çünkü bu mesleği çok seviyorum.

Röportajın tamamı ve çok daha fazlası GQ Türkiye Mart sayısında ve GQ Türkiye Dijital edisyonunda... 

İkinci kez gidiyorum çünkü...


Bildiğim bir şey varsa o da şu; bu işi yapacaksam tanınırlığımı artırmam şart. Survivor’a ikinci kez gitmeyi, açık söyleyeyim, en çok bunun için kabul ettim. Her şeyden önce yüzde 100 izleneceğini bildiğim bir program. Dolayısıyla magazin programlarında saçma sapan bir şekilde adım duyulacağına, böylesi bir yarışmayla insanların beni tanıması daha çok işime gelir.

Gönlüm oyunculuktan yana

Önceden diksiyon eğitimi almıştım, böylece yarışmadan sonra iki tane magazin programında sunuculuk yaptım. Ancak gönlüm oyunculuktan yana. Bunun için de oyunculuk okuluna gittim, eğitim aldım. Birkaç kez çeşitli roller için görüşmeye de gittim ama sanırım boyumun uzunluğundan dolayı olmadı.

Aşkta hesap kitap yapmam

İlişkilerimde başlarda çok çekingenimdir. Ama karşı taraftan o güveni alınca çabuk dökülürüm. Arkadaşlarımla olan ilişkilerimde mesela, daha çok duvarlarım vardır. Aşkta ise hesap kitap yapmayı, taktik uygulamayı sevmiyorum.

Röportajın tamamı ve çok daha fazlası GQ Türkiye Mart sayısında ve GQ Türkiye Dijital edisyonunda...

Bu kez bekar gidiyorum

Geçen sefer adaya giderken bir sevgilim vardı. Onu geride bırakmak çok zor olmuştu, varlığı bir şekilde bana güven veriyordu. Bu kez bekar olarak gidiyorum. Belki de beni birinin beklemiyor oluşu daha rahat hissetmeme neden olacak, bilemiyorum. Yine de adada aşk anlamında yakınlaşabileceğimi düşündüğüm kimse yok. Çünkü hepsini tanıyorum. Benim baştan bir şeyler hissetmem lazım, sonradan hissedemem.

Yapmam dediğim şeyler yaptım

Adada beni en çok zorlayan şey psikolojik savaştı. Orası öyle bir yer ki kendini yapmam dediğin şeyleri yaparken buluyorsun. Mesela geçen sefer kimseyle plan yapmamak ve tek başıma hareket etmek konusunda kendi kendime söz vermiştim. Ama bir anda kendimi başkalarıyla bir başkasını göndermek için plan yaparken buldum.

Victoria's Secret'ta eğreti durmam

Hayatımda unutamadığım anım yine Survivor’la ilgili. Yarışmada bir ödül oyununu kazanarak New York’a gitmiştik. Benim için New York tam anlamıyla bir hayaldi. Hiç yurtdışına gitmemiştim, o nedenle o ödülü kazanmak için canımı dişime kattım. Kazanıp da gittiğimde, hayallerimin çok ötesinde bir gün yaşadım. Helikoptere bindik, müzikale gittik, çılgınlar gibi alışveriş yaptık. Rüya gibiydi. Şimdi bir rüya daha yaşamayı hedefliyorum, Victoria’s Secret defilesine çıkmak.... Orada olsam asla eğreti durmazdım.

Röportajın tamamı ve çok daha fazlası GQ Türkiye Mart sayısında ve GQ Türkiye Dijital edisyonunda...

İZLE
The Original Sexy - Calvin Klein Underwear
İlgili Başlıklar
Daha Fazlası