Küçük sınıfta büyük adım
Otomobil

Küçük sınıfta büyük adım

BMW arkadan itişli 2 Serisi Cabrio modeliyle, kompakt üstü açık sınıfa premium özellikler ve farklı bir sürüş deneyimi katıyor.

Tanıtımı Austin’de yapılan ve en büyük abisi X6M gibi gelecek ay satışa çıkacak olan 2 Serisi Cabrio, arkadan itişli yapısıyla, sınıfında tek.

Yerini aldığı 1 Serisi Cabrio’ya kıyasla boyutları önemli ölçüde büyüyen yeni modelin iç hacmi de artarken, arka koltuk yolcularının giriş-çıkışları kolaylaştırılmış. Tavan kapalıyken 30 lt artışla 335 lt'ye olan bagaj hacmi, tavan açıldığında 20 lt artışla 280 lt'ye çıkmış.

Bombeli motor kaputu, ince farlar, L şeklindeki stoplar, çıkık çamurluklar ve yüksek kemer çizgisi dinamik bir duruş kazandırmış.
2 Serisi Cabrio’nun en can alıcı özelliği olan elektrikli kumaş tavanda yapılan yalıtım sayesinde akustik açıdan ilk andan itibaren hissedilen bir fark söz konusu. 50 km/saate kadar olan hızlarda sürüş sırasında 20 saniyede açılıp kapatılabilen tavan, kullanıcının zevkine bağlı olarak siyah (standart), antrasit ve kahverengi (opsiyonel) renklerde tercih edilebiliyor.

Haberin tamamı ve çok daha fazlası GQ Türkiye Nisan sayısında ve GQ Türkiye Dijital edisyonunda...

İZLE
Serenay Sarıkaya GQ Global Creativity Awards Gala Gecesine Hazırlanıyor
İlgili Başlıklar
Daha Fazlası