Tommy Hilfiger ile Amerikan yazı
Moda

Tommy Hilfiger ile Amerikan yazı

Tommy Hilfiger 2015 İlkbahar / Yaz koleksiyonu Heartland, ilhamını küçük kasabaların sevimli tarzına ve eşsiz atmosferine sahip Amerika'nın orta bölgesinden ve muhteşem manzaralarından alıyor. Koleksiyonda preppy tarzda iş kıyafetlerinin yanı sıra denizci ve askeri stiller ön plana çıkıyor.

Heartland Koleksiyonu'nun ilk teması olan Out on the Lake Wisconsin'deki popüler tatil destinasyonu Lake Geneva'dan esinleniyor. Rahat ama sofistike bir yaz hissi veren temada, markanın imzası olan kırmızı, beyaz ve lacivert renk paletinin hakimiyeti görülürken canlı mavi ve güneşin sıcaklığını yansıtan sarı vurgular göze çarpıyor. Denizden ve denizi kucaklayan yaşam tarzından etkilenen temanın genelinde gömlek ve süveterlerden chino pantolonlara, blok çizgili hafif ceketlere dek çizgiler dikkat çekiyor. Sportif ceketler, kalın balıkçı kazakların üzerine veya değişik mavi tonlarda pantolonlarla birlikte kombinleniyor. Abartılı geometrik desenler ve napa kumaşlar ise Out on Lake
temasına canlı bir dokunuş katıyor.

Koleksiyonun diğer teması olan In the Middle of the Desert için güneye, Texas'a doğru yolculuğa çıkılıp Marfa'da mola veriliyor. Bu moda grubunda, apolet detaylı ceket ve gömleklerden, dizleri yamalı kargo pantolonlara kadar birçok tasarımda askeri stillerin yoğun etkisi görülüyor. Batik haki, boz ve zeytin rengi gibi nötr tonlara neon mercan gibi renklerle beklenmedik vurgular yapılmış. Dikildikten sonra boyanan süveterlerde dokuma detaylar ön planda. Temada süet ve deri blazer ceket ve montlar da odak yaratıyor. Kamuflaj desenli şortlar kadar asker yeşili hafif anoraklar fonksiyonelliği ve estetik görünümüyle beğeni kazanıyor.

Heartland Koleksiyonu'ndaki son tema ise Colorado Denver'dan esinlenen Gather at an Urban Farm. Büyük şehrin sofistike tarzına küçük kasaba rahatlığıyla farklı bir yorum katılmış. Dokulu kumaşlardan özel dikim blazer ceketler, kalıplı eşofman altlarıyla tamamlanırken, koyu renkli denimler hafif naylon ceketlerle kombine ediliyor. Özel dikim estetiğini ağartılmış İndigo polo yakalı tişörtler, keten pantolonlar, süveter ve dikildikten sonra boyanan tişörtlerde de görmek mümkün. Renk paletinde kahverengi çiftlik evlerinin mavi gökyüzüyle yarattığı zıtlıktan ilham alınmış; ana tonlar olarak İndigo mavisi, taş grisi, tarçın ve ten rengi öne çıkarken, İndigo ve haki de dikkat çekiyor. Genel görünüm hafif, sade, özel dikim ve şık.

İZLE
Ezgi Karayel ile Minimal Avangarttan Serbest Düşüşe
İlgili Başlıklar
Daha Fazlası