Mastürbasyonu sekse tercih etmek için 14 neden
Hayat Rehberi

Mastürbasyonu sekse tercih etmek için 14 neden

Kimse çok çekici bir partnerle yaşanan gecelerin güzelliğini yadsıyamaz ama arada bir solo deneyimlerin tadı da başkadır.

1. Kontrol tamamen sende. Seks yaparken kendini bazen acemi şoför gibi hissettiğin olmuştur mutlaka; daha hızlı, dur, oraya gitme, şimdi biraz sağa, yavaş… Oysa mastürbasyon sırasında dümen sende. İstediğin hızda, istediğin sürede ve şekilde sonuca ulaşmak tamamen senin elinde. Özgürlük gibisi var mı?

2. Solo orgazmlar daha güçlü olur. İşin içinde iki kişi oldu mu en uyumlu çiftler bile zaman zaman senkronu kaçırabilir.Bir düşünsene, seni senden iyi kim tanıyabilir ki? Hangi anda ne hızda, ne yoğunlukta ve en önemlisi tam olarak nereden uyarılmak istediğini ancak sen bilebilir ve kontrol edebilirsin.

3. Korunmak zorunda değilsin. Mastürbasyon yaparken hamile bırakma endişesi, dışarı boşalma stresi veya prezervatiflerin sebep olduğu duyarsızlık yok. Herhangi bir hastalık kapma riskin de yok. Bundan iyisi Şam’da kayısı.

4. Elin sana ne yapacağını söylemez: Bu en klişe sebeplerden biridir. Ben üstte olacağım diye tutturmaz, ne tarafa gideceğine dair komutlar vermez, neyi nasıl yaptığına karışmaz. O, sessiz ve derinden işinin ehlidir ve tam doğru noktaya ne şekilde dokunacağını bilir.

5. Kendi başına seks bedavadır. Maddiyattan bahsedilince hemen aklın işin profesyonellerine gitmesin. Bir partnerle seks en azından düzgün kıyafetlere, öncesinde bir yemeğe, sabahın köründe taksi masrafına mal olur. Oysa kendi kendine romantizm yaşamak istediğinde hiçbir masrafa girmene gerek yoktur, hatta bunun için giyinmen bile gerekmez.

6. Solo performans sırasında hayal gücünün sınırı yoktur. Elbette kafa dengi bir partnerla pek çok fantezi denenebilir ama yine de karşındaki insanın kaldıramayacağı, kimseyle paylaşamayacağın gizli fanteziler için mastürbasyon biçilmiş kaftandır.

7. Hayal kırıklığına uğrama, reddedilme, yarıda kalma gibi bir ihtimal yoktur. Sonuçtan memnun kalmadığın durumlarda kendinden başka kimseyi suçlayamazsın.

8. Ten uyumu veya partnerle uyum diye bir sorun söz konusu değildir. Karşındakini ne kadar beğenirsen beğen, bazen seks tuhaf şekiller alabilir. Özellikle de henüz birbirini tanımıyor ve nelerden hoşlandığınızı bilmiyorsanız. Solo performansta hiç böyle bir derdin olmaz. Sonuçta kendini yıllardır tanıyor ve dokunuyorsun, değil mi?

9. Bugüne kadar yaşadığın en güzel seksi özlüyor musun? Gözlerini kapa ve bırak ellerin yolunu bulsun. İşte yeniden o anda, o kişiylesin.

10. Gerçekte yaşayamayacağın seks deneyimlerini kendi kendine yaşayabilir, istediğin kişiyle sevişebilirsin. Bir düşünsene Monica Belluci’yle sevişme ihtimalin var mı? Eğer güçlü bir hayal gücün ve becerikli bir elin varsa, var.

11. Eğer zirveye ulaşamayacağını hissedersen durabilirsin. Sonuçta hesap vermen gereken, sana bozuk bir ifadeyle bakacak kimse yok. Canın kendini ne kadar sevmek isterse o kadar seversin.

12. İşin bittikten sonra hemen uykuya dalabilirsin ve kimseye de sarılmak zorunda eğilsin.

13. Mastürbasyon yalnızca kendine odaklanacağın, zevki tamamen sana ait olan zamanlardır. Üstelik kaç defa yapacağın da tamamen sana kalmış.

14. Boşalmanın rahatlatıcı özelliğini bilmeyen yoktur herhalde. Gerçek seks, ön sevişmesi, birleşmesi, boşalması derken nereden baksan minimum 20 dakikanı alacak bir egzersiz. Oysa mastürbasyon ile birkaç dakikada kendini rahatlatabilirsin. Üstelik de nerede ve ne zaman istersen. 5 dakika yalnız kalmana bakar.

İlgili Başlıklar
Daha Fazlası