İngiltere'nin son keşfi
Kadınlar

İngiltere'nin son keşfi

Çoğumuz onu Bradley Cooper’ın kendinden 18 yaş küçük sevgilisi olarak tanıdık. Suki Waterhouse, İngiltere’nin dünyaya son muhteşem armağanı.

Adının ünlü oyuncuyla anılmaya başlaması, zaten kusursuz fiziği ve güzelliğiyle kaçınılmaz olan şöhret kapılarının Waterhouse’a ardına kadar açılmasını sağladı ne de olsa.

İlişkisi sonrası İngiliz model, önce Burberry ile bir anlaşma imzaladı, ardından basmakalıp filmlerdeki yardımcı rollerden sıyrılıp birinci sınıf Hollywood yapımlarında kendine yer bulmaya başladı. Oyunculuk konusunu kendisi için “kırılgan bir alan” olarak tanımlasa da, bu konuda yetenekli olduğu da aşikar.

Zira şimdilerde Keanu Reeves ve Jim Carrey’le birlikte rol alacağı The Bad Batch için kamera karşısında. Jane Austen’ın ünlü romanının yeni bir uyarlaması olan Pride and Prejudice and Zombies için de çalışmalara başladı.

Filmleri beklerken daha fazla Suki Waterhouse için sizi bu güzel kadının Instagram hesabına alalım: @sukiwaterhouse. Doğal ve eğlenceli karelerle dolu sayfa, gününüzü şenlendirecek!

Yazının tamamı ve çok daha fazlası GQ Türkiye Haziran sayısında ve GQ Türkiye Dijital edisyonunda...

İZLE
Kaan Yıldırım Yaz 2022'de Yolda
İlgili Başlıklar
Daha Fazlası