41 megapiksellik incelik
GQ Loves

41 megapiksellik incelik

Yeni Nokia 1020 akıllı telefonlarda megapiksel yarışına son noktayı koyuyor.

Kameralı cep telefonlarının yaygınlaşmasının üstünden çok geçmedi ama bu kısa sürede cep telefonları, gelişmiş fotoğraf makineleriyle rekabet edebilecek seviyeye çok hızlı geldiler. Melez modellerin yanı sıra standart akıllı telefonlar da megapiksel yarışlarında sık sık karşımıza çıkmaya başladılar.

Cep telefonu arenasının eksi, akıllı telefon arenasının ise yeni oyuncularından Nokia, yepyeni modeli Lumia 1020 ile bu yarışa son noktayı koyacağa benziyor. 6 lensli Zeiss objektifi ve tam 41 megapiksellik sensörüyle Nokia Lumia 1020, deyim yerindeyse profesyonel fotoğraf ve video çekimleri için yaratılmış rakipsiz bir akıllı telefon.

Optik titreşim önleyici sayesinde keskin görseller yakalayabilir, gelişmiş yazılımıyla fotoğraflarınızın alan derinliğini kolayca ayarlayabilir, 1/16,000 enstantaneyle çok hızlı görüntüleri bile sorunsuz yakalayabilirsiniz. Ayrıca Nokia Lumia 1020 ile profesyonelleri kıskandıracak kalitede Full HD video çekimleri yapmanız da mümkün.

Gelişmiş kamera fonksiyonlarının yanı sıra Lumia ailesinin diğer üyeleriyle (Windows 8 işletim sistemi ve uygulamaları, kablosuz şarj teknolojisi gibi...) aynı teknik yenilikleri paylaşan Lumia 1020 bir akıllı telefon olarak da ihtiyaçlarınıza fazlasıyla cevap verebilecek niteliklere sahip.

Nokia Lumia 1020 sonbahardan önce öncelikle Amerika Birleşik Devletleri olmak üzere tüm dünyada satışa sunulacak. Görsel hafızası güçlü akıllı telefonun fiyatının ise bin doların biraz üzerinde (yaklaşık 2 bin TL) olacağı öngörülüyor.

İZLE
Bir Jenerasyon Portresi
İlgili Başlıklar
Daha Fazlası