Yazın en lezzetli deniz ürünüyle tanışın

Omega 3 ve içinde barındırığı proteinle yaşamımızın en önemli besinlerinden biri olan balık, yaza doğru daha çok tükettiğimiz bir besin haline geliyor. İşte sıcak yaz günlerinde rahatlıkla tüketebileceğiniz balık tarifimiz.

27 Temmuz 2018

Yazın en lezzetli deniz ürünüyle tanışın

Malzemeler

 

  • ¾ taze balık filetosu (somon, orkinos, levrek, lağos)
  • 2 adet limon veya limon kabuğu rendesi
  • 4 çorba kaşığı zeytinyağı
  • Çok az tuz

 

Nasıl yapılır

 

1-Balıkların filetosunu daha ince olmak üzere dilimlemeye başlayın. Daha sonrasında bulunan malzemelerle marine edin ve fırına atın. En son olarak mevsim yeşillikleriyle süslemeye başlayın. Afiyet olsun


Ketojenik Diyete Uygun En İyi 10 Besin

YEME-İÇME | Ketojenik Diyete Uygun En İyi 10 Besin

Gucci’nin Los Angeles’taki İlk Restaurant’ı Açıldı

YEME-İÇME | Gucci’nin Los Angeles’taki İlk Restaurant’ı Açıldı

Vücudunuz İçin En İyi 7 Kış Besini

YEME-İÇME | Vücudunuz İçin En İyi 7 Kış Besini

Erkek Sağlığı İçin 3 Besin

YEME-İÇME | Erkek Sağlığı İçin 3 Besin

Spor Yapanların Sıklıkla Tercih Ettikleri Protein: Hindi Eti

YEME-İÇME | Spor Yapanların Sıklıkla Tercih Ettikleri Protein: Hindi Eti

Yılbaşı İçkinizi Keşfedin

YEME-İÇME | Yılbaşı İçkinizi Keşfedin

Daha Fazla Göster