Yazın en lezzetli deniz ürünüyle tanışın

Omega 3 ve içinde barındırığı proteinle yaşamımızın en önemli besinlerinden biri olan balık, yaza doğru daha çok tükettiğimiz bir besin haline geliyor. İşte sıcak yaz günlerinde rahatlıkla tüketebileceğiniz balık tarifimiz.

27 Temmuz 2018

Yazın en lezzetli deniz ürünüyle tanışın

Malzemeler

 

  • ¾ taze balık filetosu (somon, orkinos, levrek, lağos)
  • 2 adet limon veya limon kabuğu rendesi
  • 4 çorba kaşığı zeytinyağı
  • Çok az tuz

 

Nasıl yapılır

 

1-Balıkların filetosunu daha ince olmak üzere dilimlemeye başlayın. Daha sonrasında bulunan malzemelerle marine edin ve fırına atın. En son olarak mevsim yeşillikleriyle süslemeye başlayın. Afiyet olsun


Gastronominin Yeni Klasikleri

YEME-İÇME | Gastronominin Yeni Klasikleri

Kışın Tüketmemiz Gereken 3 Protein Kaynağı

YEME-İÇME | Kışın Tüketmemiz Gereken 3 Protein Kaynağı

Proteinli Smoothie’den Vazgeçmeyin

YEME-İÇME | Proteinli Smoothie’den Vazgeçmeyin

Performansınızı Arttıracak Birleşim: Muz ve Badem

YEME-İÇME | Performansınızı Arttıracak Birleşim: Muz ve Badem

Sağlıklı Kalmanın Yolu Avokado Tüketmekten Geçer

YEME-İÇME | Sağlıklı Kalmanın Yolu Avokado Tüketmekten Geçer

Yazın Vücudunuzu Koruyan En İyi 5 Besin

YEME-İÇME | Yazın Vücudunuzu Koruyan En İyi 5 Besin

Daha Fazla Göster