Yazın en lezzetli deniz ürünüyle tanışın

Omega 3 ve içinde barındırığı proteinle yaşamımızın en önemli besinlerinden biri olan balık, yaza doğru daha çok tükettiğimiz bir besin haline geliyor. İşte sıcak yaz günlerinde rahatlıkla tüketebileceğiniz balık tarifimiz.

27 Temmuz 2018

Yazın en lezzetli deniz ürünüyle tanışın

Malzemeler

 

  • ¾ taze balık filetosu (somon, orkinos, levrek, lağos)
  • 2 adet limon veya limon kabuğu rendesi
  • 4 çorba kaşığı zeytinyağı
  • Çok az tuz

 

Nasıl yapılır

 

1-Balıkların filetosunu daha ince olmak üzere dilimlemeye başlayın. Daha sonrasında bulunan malzemelerle marine edin ve fırına atın. En son olarak mevsim yeşillikleriyle süslemeye başlayın. Afiyet olsun


Spor Yapanların Sıklıkla Tercih Ettikleri Protein: Hindi Eti

YEME-İÇME | Spor Yapanların Sıklıkla Tercih Ettikleri Protein: Hindi Eti

Swissotel Gabbro Resto-Bar Yeni Sezona Hazır!

YEME-İÇME | Swissotel Gabbro Resto-Bar Yeni Sezona Hazır!

Kolesterol Seviyenizi Düzenleyecek En İyi 10 Besin

YEME-İÇME | Kolesterol Seviyenizi Düzenleyecek En İyi 10 Besin

Vücudunuz İçin En İyi 7 Kış Besini

YEME-İÇME | Vücudunuz İçin En İyi 7 Kış Besini

Erkeklerde Sperm Kalitesini Arttıracak 10 Gıda

YEME-İÇME | Erkeklerde Sperm Kalitesini Arttıracak 10 Gıda

Kas Kütlenizi Arttırmak İçin Nasıl Beslenmelisiniz?

YEME-İÇME | Kas Kütlenizi Arttırmak İçin Nasıl Beslenmelisiniz?

Daha Fazla Göster