Yazın en lezzetli deniz ürünüyle tanışın

Omega 3 ve içinde barındırığı proteinle yaşamımızın en önemli besinlerinden biri olan balık, yaza doğru daha çok tükettiğimiz bir besin haline geliyor. İşte sıcak yaz günlerinde rahatlıkla tüketebileceğiniz balık tarifimiz.

27 Temmuz 2018

Yazın en lezzetli deniz ürünüyle tanışın

Malzemeler

 

  • ¾ taze balık filetosu (somon, orkinos, levrek, lağos)
  • 2 adet limon veya limon kabuğu rendesi
  • 4 çorba kaşığı zeytinyağı
  • Çok az tuz

 

Nasıl yapılır

 

1-Balıkların filetosunu daha ince olmak üzere dilimlemeye başlayın. Daha sonrasında bulunan malzemelerle marine edin ve fırına atın. En son olarak mevsim yeşillikleriyle süslemeye başlayın. Afiyet olsun


İstanbul'un En İyi 10 Hamburgercisi

YEME-İÇME | İstanbul'un En İyi 10 Hamburgercisi

İstanbul'un En İyi 10 Balık Restoranı

YEME-İÇME | İstanbul'un En İyi 10 Balık Restoranı

Bitki Bazlı Bir Menü: Baby Elephant Plant Based Cafe

YEME-İÇME | Bitki Bazlı Bir Menü: Baby Elephant Plant Based Cafe

GQ X KING: Seçtiğin Bira Senin Hakkında Ne Diyor?

BE A KING | GQ X KING: Seçtiğin Bira Senin Hakkında Ne Diyor?

Dünyanın En İlginç Tada Sahip 5 Birası

YEME-İÇME | Dünyanın En İlginç Tada Sahip 5 Birası

Daha Rahat Uykuya Geçmenizi Sağlayacak 12 Süper Besin

YEME-İÇME | Daha Rahat Uykuya Geçmenizi Sağlayacak 12 Süper Besin

Daha Fazla Göster