Yazın en lezzetli deniz ürünüyle tanışın

Omega 3 ve içinde barındırığı proteinle yaşamımızın en önemli besinlerinden biri olan balık, yaza doğru daha çok tükettiğimiz bir besin haline geliyor. İşte sıcak yaz günlerinde rahatlıkla tüketebileceğiniz balık tarifimiz.

27 Temmuz 2018

Yazın en lezzetli deniz ürünüyle tanışın

Malzemeler

 

  • ¾ taze balık filetosu (somon, orkinos, levrek, lağos)
  • 2 adet limon veya limon kabuğu rendesi
  • 4 çorba kaşığı zeytinyağı
  • Çok az tuz

 

Nasıl yapılır

 

1-Balıkların filetosunu daha ince olmak üzere dilimlemeye başlayın. Daha sonrasında bulunan malzemelerle marine edin ve fırına atın. En son olarak mevsim yeşillikleriyle süslemeye başlayın. Afiyet olsun


Yalnız Yaşayan Erkekler İçin Tok Tutan Pratik Kahvaltı Önerileri

YEME-İÇME | Yalnız Yaşayan Erkekler İçin Tok Tutan Pratik Kahvaltı Önerileri

Erkeklerin Kalbine İyi Gelen 3 Besin

YEME-İÇME | Erkeklerin Kalbine İyi Gelen 3 Besin

Spor Sonrası Somon ile Beslenin

YEME-İÇME | Spor Sonrası Somon ile Beslenin

Yaz Aylarında Sizi Hastalıklardan Koruyacak 5 besin

YEME-İÇME | Yaz Aylarında Sizi Hastalıklardan Koruyacak 5 besin

Erkeklerin Sık Yaptığı 5 Diyet Hatası

YEME-İÇME | Erkeklerin Sık Yaptığı 5 Diyet Hatası

Avengers Ekibi Yemek Masasında

YEME-İÇME | Avengers Ekibi Yemek Masasında

Daha Fazla Göster