Yazın en lezzetli deniz ürünüyle tanışın

Omega 3 ve içinde barındırığı proteinle yaşamımızın en önemli besinlerinden biri olan balık, yaza doğru daha çok tükettiğimiz bir besin haline geliyor. İşte sıcak yaz günlerinde rahatlıkla tüketebileceğiniz balık tarifimiz.

27 Temmuz 2018

Yazın en lezzetli deniz ürünüyle tanışın

Malzemeler

 

  • ¾ taze balık filetosu (somon, orkinos, levrek, lağos)
  • 2 adet limon veya limon kabuğu rendesi
  • 4 çorba kaşığı zeytinyağı
  • Çok az tuz

 

Nasıl yapılır

 

1-Balıkların filetosunu daha ince olmak üzere dilimlemeye başlayın. Daha sonrasında bulunan malzemelerle marine edin ve fırına atın. En son olarak mevsim yeşillikleriyle süslemeye başlayın. Afiyet olsun


Urla'da Bir Restoranla Yeni Bir Sayfa Açanlar

YEME-İÇME | Urla'da Bir Restoranla Yeni Bir Sayfa Açanlar

2021 Yazının İçecek Trendleri

YEME-İÇME | 2021 Yazının İçecek Trendleri

Açık Havada Kokteyl Keyfini Bu Tüyolarla Artır

YEME-İÇME | Açık Havada Kokteyl Keyfini Bu Tüyolarla Artır

Narenciyenin Binbir Hali

YEME-İÇME | Narenciyenin Binbir Hali

Bu Restoranlarla Karantina Günlerinde Sipariş Başkadır

YEME-İÇME | Bu Restoranlarla Karantina Günlerinde Sipariş Başkadır

Espresso Makinesi İle İyi Kahve Nasıl Yapılır?

YEME-İÇME | Espresso Makinesi İle İyi Kahve Nasıl Yapılır?

Daha Fazla Göster