Yazın en lezzetli deniz ürünüyle tanışın

Omega 3 ve içinde barındırığı proteinle yaşamımızın en önemli besinlerinden biri olan balık, yaza doğru daha çok tükettiğimiz bir besin haline geliyor. İşte sıcak yaz günlerinde rahatlıkla tüketebileceğiniz balık tarifimiz.

27 Temmuz 2018

Yazın en lezzetli deniz ürünüyle tanışın

Malzemeler

 

  • ¾ taze balık filetosu (somon, orkinos, levrek, lağos)
  • 2 adet limon veya limon kabuğu rendesi
  • 4 çorba kaşığı zeytinyağı
  • Çok az tuz

 

Nasıl yapılır

 

1-Balıkların filetosunu daha ince olmak üzere dilimlemeye başlayın. Daha sonrasında bulunan malzemelerle marine edin ve fırına atın. En son olarak mevsim yeşillikleriyle süslemeye başlayın. Afiyet olsun


Vücudunuz İçin En İyi 7 Kış Besini

YEME-İÇME | Vücudunuz İçin En İyi 7 Kış Besini

Çikolatalı Diyet Kurabiye Tarifini Keşfedin

YEME-İÇME | Çikolatalı Diyet Kurabiye Tarifini Keşfedin

Kas Kütlenizi Arttırmak İçin Nasıl Beslenmelisiniz?

YEME-İÇME | Kas Kütlenizi Arttırmak İçin Nasıl Beslenmelisiniz?

Yılbaşı İçkinizi Keşfedin

YEME-İÇME | Yılbaşı İçkinizi Keşfedin

Spor Sonrası Somon ile Beslenin

YEME-İÇME | Spor Sonrası Somon ile Beslenin

Kışın En İyi İçkisiyle Tanışın: Manhattan

YEME-İÇME | Kışın En İyi İçkisiyle Tanışın: Manhattan

Daha Fazla Göster