2023 Erkek Modasında Atılacak 12 Adım
Stil

2023 Erkek Modasında Atılacak 12 Adım

Yüksek yerlerden bir emir değil de, denemek için alınacak fikirler gibi düşünelim. Erkek modasında 2023 yılında eğlenceli olabilecek ne varsa derledik.

2023'ün en büyük, en cesur, en stil erkek moda trendleri neler? Senin tahminin de bizimki kadar iyidir eminiz. Her yılın başında bu moda kontrollerini derlerken, zor elde edilmiş birkaç gerçeğe ulaştık: 1) Bilgisayarınızla senkronize edilmiş Azınlık Raporu tipi bir aygıtınız yoksa, geleceği tahmin etmek değmeyeceği kadar zahmetlidir ve 2) zaten kimin umurunda ki? GQ'da hiçbir zaman moda tanrılarının değişken kaprislerine boyun eğme eğiliminde olmadık - trendleri yaratıyoruz, onları takip etmiyoruz ve 2023'te sizi tam olarak bu enerjiyi geliştirmeye teşvik ediyoruz.

Aşağıda bir araya getirilen erkek modası trendlerinin çeşitliliği bu duyguyu yansıtıyor. Buradaki her şey hoşunuza gidecek mi? Muhtemelen hayır ama bu hiç sorun değil. Bu listeyi yükseklerden gelen emirler gibi değil (komşunun kazağına göz dikmeyeceksin), daha çok bu yıl denemek için can attığımız en acayip, en uçuk erkek giyim hareketlerinin bir fotoğrafı gibi düşünün; şu anda kafamızı rahat tutan kabarık tokyolardan tüm bahar boyunca ayaklarımızı içine sokacağımız tuhaf slip-on'lara kadar... Kehanette bulunmayı falcılara bırakalım, olur mu?

gq_newsletter

İZLE
Yine, Yeni, Yeniden Batı
İLGİLİ İÇERİKLER erkek modası 2023 trendleri
İlgili Başlıklar
Daha Fazlası