Emmy Ödülleri Amy Sussman/Getty Images
Stil

Emmy Ödülleri 2024: En İyi Giyinen Erkekler

Televizyon dünyasının en büyük gecesi bu yıl ikinci kez geri döndü. Hollywood’un en şık yıldızlarının en göz alıcı görünümlerine göz atın.

2024 Emmy Ödülleri gerçekleşti ama... bir dakika, bunu zaten daha önce yapmamış mıydık? Aslında, hem evet hem hayır. Geçtiğimiz Eylül'deki 75. Primetime Emmy Ödülleri, Hollywood grevleri nedeniyle bu Ocak ayına ertelenmişti. Bu da aynı takvim yılı içinde iki törenin yapılmasına yol açtı. (Sanki uygunluk dönemi kuralları yeterince kafa karıştırıcı değilmiş gibi.)

Her halükarda, tüm bunlar biz izleyiciler için yalnızca TV dünyasının en büyük yıldızlarını bir kez daha görmek anlamına geliyor. The Bear'den Jeremy Allen White, Mr. & Mrs. Smith'ten Donald Glover, Shogun'dan Hiroyuki Sanada ve Ripley'den Andrew Scott gibi isimler en şık halleriyle karşımızda olacak. Bu, her açıdan büyük bir kazanç. Ve her zamanki gibi, GQ’daki dostlarınız tüm  kırmızı halıdaki her önemli kombini sizler için değerlendirecek. Herkese mutlu bir 2024 Emmy Ödülleri değerlendirmesi dileriz.

Emmy 2024 kırmızı halısından en iyi giyinen ünlü erkekleri görmek için aşağı kaydırmaya devam edin.

BU İÇERİK İLK OLARAK GQ US WEB SİTESİNDE YAYINLANMIŞTIR.

İLGİLİ İÇERİKLER EMMY
İlgili Başlıklar
Daha Fazlası