Koleksiyon, kovboy estetiğini günümüze uyarlayarak gelenekle modernliği harmanladı. Modeller denim üzerine denim görünümler, kadife ceketler ve püskül detaylarıyla podyuma çıkarken, klasik Lucchese çizmelerle tamamlanan stiller dikkat çekti. Bu çıkışla Malone, köklere bağlı ama bugüne ait yepyeni bir çağdaş kovboy vizyonu sundu.
İstanbul merkezli moda ve yaşam tarzı platformu Les Benjamins ile Türkiye’nin ilk modern ve çağdaş sanat müzesi İstanbul Modern, kültürel karşıtlıkları cesur bir tasarımla bir araya getiriyor. “Balance in Chaos” adlı kapsül koleksiyon, Doğu ve Batı’nın, gelenek ve çağdaşın, kaos ve dengenin çarpışmasından doğan estetik bir dengeyi gözler önüne seriyor. İstanbul’un çok katmanlı yapısından beslenen bu iş birliği, yalnızca bir giyim serisi olmanın ötesine geçerek kültürel bir anlatı kurmayı hedefliyor. Les Benjamins’in çağdaş tasarım dili ile İstanbul Modern’in sanata odaklanan perspektifi; geçmiş ve bugünü, geleneksel sembollerle modern grafik dili aynı tasarımlarda buluşturuyor.
Maison Margiela, sanatsal ve kültürel projelere odaklanan yeni hattı “Line 2”’yu duyurdu. İlk proje, görsel ve ses sanatçılarının iş birliğiyle Frieze Seoul’de sergilenen bir enstalasyon oldu. Bu adım, markanın geleneksel ürünlerin ötesine geçerek topluluk ve kültürel etkileşime yöneldiğinin bir göstergesi.
Bosfor, sanat sezonunu, Karaköy’deki yeni mekânında, doğanın en gizli ve çağrışımlı güçlerinden birine odaklanan Rüzgâr adlı grup sergisi ile açıyor. Sergi, çeşitli disiplinlerden eserleri bir araya getirerek rüzgârı, bir doğa fenomeni, bir sembol, insan ve ekolojik yaşamın her alanına dokunan bir varlık olarak ele alıyor.
The Peninsula Istanbul, Boğaz’ın kıyısında, Tarihî Yarımada manzarasına hâkim benzersiz konumunda pazar günlerine lezzet katan brunch’ları ile konuklarına özel bir gastronomi deneyimi sunmaya devam ediyor.
Boğaz’ın en göz alıcı noktalarından birinde konumlanan The Peninsula Istanbul, 7 Eylül itibarıyla her pazar yeniden “The Peninsula Brunch” ile misafirlerini ağırlamaya başlıyor. The Peninsula Istanbul Executive Chef’i Andreas Block ve Executive Pastry Şefi Malte Rohmann’nın yetenekli ekipleriyle özenle hazırladığı özel tatlar, zarif sunumlar ve etkileyici atmosfer brunch deneyimini unutulmaz kılıyor.