
The Turkish Cookbook, Musa Daĝdeviren
Türk mutfağı ve yemek geleneklerine dair her şeyi bu kitapta bulabilirsiniz.

Jubilee, Toni Tipton-Martin
Afro-Amerikan gastronomisiyle ilgili tüm detaylı bilgileri bu kitapta bulabilirsiniz.

A Very Serious Cookbook, Contra Wildair
Mevsimsel yemekler ve doğal şaraplarla ilgili geniş bilgiler içeren bu kitaba göz atmadan geçmeyin!

The Gaijin Cookbook: Japanese Recipes from a Chef, Father, Eater, and Lifelong Outsider, Ivan Orkin - Chris Ying
Japon mutfağını en ince ayrıntısına kadar inceleyen bu kitap mutlaka listenizde yer almalı.

The Mezze Cookbook: Sharing Plates from the Middle East, Salma Hage
135'den fazla meze çeşiti içeren bu kitap, Türkiye, Suriye, İran ve Lübnan'ın yemek geleneklerine odaklanıyor.

Tartine: A Classic Revisited, Elisabeth Prueitt - Chad Robertson
San Francisco’da üretilen olağanüstü ekmekler, kekler, tartlar ve hamur işlerinin yer aldığı kitap kesinlikle favorilerinizden biri olacak.

Waste Not: How To Get The Most From Your Food, James Beard Foundation
Elinizdeki mevcut malzemelerle en iyi yemeği yapmak ister misiniz? Cevabınız evet ise, bu kitap tam size göre.

American Sfoglino: A Master Class in Handmade Pasta, Evan Funke - Katie Parla
Dünyanın en iyi makarnaları için kapsamlı bir rehber mi arıyorsunuz? O zaman doğru kitabı buldunuz.

AMA: A Modern Tex-Mex Kitchen, Josef Centeno - Betty Hallock
Teksas ve Meksika yemeklerinin derin geleneklerini keşfedebileceğiniz bu kitap listenizde muhakkak yer almalı.

Sababa, Adeena Sussman
İsrail mutfağının kendine özgü tüm yemekleri bu kitabın içerisinde.