Yeni kuşak Çapa’lardan genç şef Emre Çapa'nın, işletmeciliğini yaptığı Akaretler Minyon’da yarattığı tatların etkisi mekanın ismine tezat düşecek ölçüde büyük ölçekli, iştah kabartıcı. Özel imalat yengecin avokodunun tropik tadıyla sunulduğu avokadolu okyanus yengeci şık bir yemekten beklediğiniz tüm özelliklere sahip: Hafif ama doyurucu, füzyon ama gurme!
Yemek sonrası içki için önerimiz Chilai’de Mexican Mojito. Chilai’ın orijinal kokteyli “Mojito’yu Meksikalılar keşfetseydi neye benzerdi?” sorusuna leziz bir yanıt. Bebek’te üç beş tur atanların yeni dinlenme tesisi Chilai’ın Mexican Mojito’su serinletirken yakıyor, yakarken serinletiyor. Küba’lıyla Meksika’lının Bebek buluşmasından doğan kokteylin tarifi şöyle: 2 dilim Meksika biberi, 3 dilim lime, 2 dilim limon, 1 kaşık şeker, 5-6 yaprak nane, 6 cl tekila, 5 cl sweet&sour, 2 cl soda.