Condé Nast Traveller Türkiye yazarları bir çoğumuzun trafikten kaçmak için kullandığı Reşitpaşa yolunda keşfe çıktı ve bizler için mutlaka denememiz gereken gurme duraklarını kaleme aldı.
Condé Nast Traveller Türkiye yazarları bir çoğumuzun trafikten kaçmak için kullandığı Reşitpaşa yolunda keşfe çıktı ve bizler için mutlaka denememiz gereken gurme duraklarını kaleme aldı.
Amanda Bravo
1 / 12
Amanda Bravo'nun kurucuları Melis Korkud ve İnanç Baykar insanların iyi öğle yemeği uğruna hiç bilmedikleri bir mahalleye gelebileceklerinin canlı kanıtı.
Amanda Bravo
2 / 12
Botanik bahçesi görünümlü, anne mutfağı kokulu mekanda mevsimine göre sık sık değişen bir mönü var. Bizim favorimiz istiridye mantarlı sebzeli tava keki.
Yasu Baba Köfte Salonu
3 / 12
Münferit ve Gaspar'ın yaratıcılarından sadece köfte, piyaz, çorba, cacık, pilav ve tatlı satan Yasu Baba! Mutlaka denenmeli.
Yasu Baba Köfte Salonu
4 / 12
Raf'ta Lezzetler
5 / 12
Raf'ta Lezzetler Reşitpaşa'nın en rafine fırını. Ekler, çilekli pasta ve ev poğaçaları mükemmel.
Raf'ta Lezzetler
6 / 12
Fırın mamüllerinin yanı sıra Raf'ta Lezzetler'in çok geniş bir zeytinyağlı mönüsü var. Tüm yemekler alt kattaki mutfakta taze pişiyor.
Semeni
7 / 12
Mersinli bir anne-oğulun açtığı çok güzel yöresel yemekler pişiren bu yüksek tavanlı lokantayı, farklı lezzetler denemek istiyorsanız mutlaka deneyin.
Semeni
8 / 12
My Sunny Bites
9 / 12
Ispanaklı, zencefilli, yeşil elmalı badem sütlü smoothie'ler, glutensiz, unsuz, şekersiz ama pek lezzetli atıştırmalıklarla My Sunny Bites'da buluşuyor.
My Sunny Bites
10 / 12
Mest
11 / 12
Mest aynı zamanda bir yemek ve mixology atölyesi. Zeytinyağlı avokadolu somon pancar tartar, Mest usulü dilim kokoreç ve olağanüstü derecede çıtır siyah çikolatalı profiterol bizim favorilerimiz.