Sevgililer Günü'ne Başlamanız İçin En İyi Mekanlar
Pazar günlerini (hele de 14 Şubat'a rast geliyorsa) bir sofra etrafında, sevdiğinizle geçirmenin tadı ayrıdır. İşte bu 14 Şubat'ı geçireceğiniz en iyi adresler.
Pazar günlerini (hele de 14 Şubat'a rast geliyorsa) bir sofra etrafında, sevdiğinizle geçirmenin tadı ayrıdır. İşte bu 14 Şubat'ı geçireceğiniz en iyi adresler.
CECCONI’S
1 / 6
Bu aralar en çok konuşulan ve beğenilen brunch’lardan biri burada servis ediliyor. Hem mideyi hem de ruhu doyuracak cinsten bir brunch bu. Her pazar 12.00-16.00 saatlerinde “Sunday Feast” adıyla açık büfe olarak hazırlanıyor. Büfedeki yiyeceklerin yerleşimi de, tabakların seçimi de büyük özenle tasarlanmış. Her şey tablo güzelliğinde.
CECCONI’S
2 / 6
Seçenek burada da hayli zengin; somon füme, karides, istiridye gibi soğuk deniz ürünlerinden fırınlanmış sıcacık dana rosto ve pilice birçok çeşit var. Bizim önerilerimiz burrata’ları, avokado ve nohut dip sosla sundukları kruditeleri ve poşe yumurtaları. Tatlı ve meyve seçenekleri zengin. Canlı müzik de pazar ziyafetinin bir diğer bonusu. Şiddetle tavsiye olunur.
PİZZA EAST
3 / 6
İçerideki sıcak ambiyans, özellikle soğuk havalarda, sizi pazar brunch’ı için mutlaka buraya çekecek. Canlı caz müziği eşliğinde, samimi bir ortamda ailenizle ya da arkadaşlarınızla buluşmak için mükemmel bir mekan.
PİZZA EAST
4 / 6
Brunch 11.00-17.00 saatlerinde, açık büfe olarak servis ediliyor. Yerli ve yabancı peynir ve şarküteri seçeneklerinin yanı sıra yumurtanızı istediğiniz gibi hazırlatabiliyorsunuz. Mekanın iddialı olduğu pizzaları da servis ediliyor. Yine isterseniz deniz ürünlerinden ve güzel tatlılarından alabilirsiniz. Zevkinize göre birçok seçenek mevcut.
FOUR SEASONS İSTANBUL AT THE BOSPHORUS
5 / 6
Four Seasons’ın brunch’ı her pazar 12.30-15.00 saatlerinde servis ediliyor. Açık büfe brunch’ta bir kuş sütü eksik diyebiliriz. Baş aşçı Sebastiano Spriveri ve ekibi tarafından hazırlanan brunch’ta risotto, makarna çeşitleri, peynir, şarküteri gibi İtalyan mutfağı örneklerinin yanı sıra gözleme, pide, mantı, yaprak döner gibi Türk mutfağı örneklerinden de tadabilirsiniz.
FOUR SEASONS İSTANBUL AT THE BOSPHORUS
6 / 6
Dilerseniz bir kadeh ikram edilen köpüklü şarabınızın yanında Fransa’dan ithal edilen istiridyelerin de tadına bakabilirsiniz. Tatlıya meraklıysanız, burada bunun için ayrılmış çok şık ve büyük bir bölüm de mevcut. Fransız pastane şefi Ghislain Gaille ve ekibinin hazırladığı meyveli, sütlü, çikolatalı farklı tatlıları deneyebilirsiniz. Kısacası o pazar günkü ruh halinize göre her seçenek mevcut. Bir de nefis bir Boğaz manzarası bonusu var tabii.