Zombieland geri döndü
Popüler

Zombieland geri döndü

Son dönemin en eğlenceli zombi filmlerinden Zombieland, bir web dizisi formatında yeniden karşımızda.

Sıkı durun; kıyamet sonrası dünyanın en eğlenceli ailesi geri döndü. Zombilerin hakimiyetindeki gezegende hayatta kalabilen ve bunu yaparken çok da eğlenen bir grup insanın başından geçenleri anlatan ve kesinlikle son zamanların en iyi korku-komedi yapımlarından biri olan Zombieland, bu kez bir web dizisi olarak karşımızda.

Amazon Instant Video platformlarında ilk bölümü ücretsiz yayınlanan ve buna paralel olarak korsan paylaşımla tüm dünyaya bir anda yayılan Zombieland; Jesse Eisenberg (Columbus), Emma Stone (Wichita), Abigail Breslin (Little Rock) ve elbette ki Woody Harrelson'dan (Tallahassee) oluşan orijinal oyuncu kadrosuyla çekilmiş olmasa da 2009 yapımı filmin yaratıcı ekibinin (Rhett Reese ve Paul Wernick) elinden çıkma. Dizinin baş rollerinde ise Tyler Ross (Columbus), Maiara Walsh (Wichita), Izabela Vidovic (Little Rock) ve Kirk Ward (Tallahassee) var.

Fragmanına bakılırsa, yeni Zombieland dizisi, hem eğlenceli anlatımı hem de alaycı tarzıyla öncülünü aratmayacak gibi. Ne de olsa yaşayan ölüler diyarında "iki kez vurulması" gereken daha çok ceset var.

Zombieland

İlgili Başlıklar
Daha Fazlası