Melekler Londra yolcusu
Popüler

Melekler Londra yolcusu

Victoria's Secret melekleri bavullarını hazırlamaya başladı. Dünyanın en renkli ve seksi moda olayı Victoria's Secret Fashion Show bu sene Aralık ayında Londra'da gerçekleşecek.

Her yıl sadece biz erkeklerin değil, kadınların da büyük heyecanla beklediği, dünyanın en büyük moda prodüksiyonu Victoria's Secret Fashion Show, bu kez Atlantik'in karşı yakasında gerçekleşecek. Adriana Lima, Candice Swanepoel, Alessandra Ambroiso, Doutzen Kroes, Cara Delevingne gibi büyüleyici güzellikteki Victoria's Secret melekleri bu sene İngiliz başkenti Londra'da boy gösterecek.

Aslına bakarsanız Victoria's Secret geçtiğimiz yılki şovunda İngiltere'ye açıkça göz kırpmıştı. Hatırlayacağınız üzere geçen senenin assolisti Taylor Swift, Büyük Britanya bayrağı Union Jack'ten ilham alan bir kıyafetle sahneye çıkmış ve gecenin en kıymetli parçası Royal Fantasy Bra defilenin British Invasion (İngiliz İşgali) temalı bölümünde sergilenmişti.

Her yıl Kasım ayında çekilen ve bundan yaklaşık bir ay sonra yayınlanan Victoria's Secret bu sene ufak bir değişiklikle Aralık ayında çekilecek ve yayınlanacak. Bizse yılbaşı gecesi yine aynı heyecanla televizyon başında olacağız.

İZLE
The Original Sexy - Calvin Klein Underwear
İlgili Başlıklar
Daha Fazlası