Ege'nin masmavi sularının kıyısında yer alan büyüleyici Beach Club, gölgeli bahçeler ve özel havuzlarla çevrili birbirinden bağımsız konuk pavilyonları ve yerel ve uluslararası mutfaklardan lezzetler sunan çok sayıda yemek mekânı ile Amanruya, dinlenmek ve yenilenmek için zarif bir kaçış noktası.
Sezon boyunca sunulan Geleneksel Türk Aşçılık Sınıfı, destinasyonun zengin mutfak mirasını deneyimlemek için büyüleyici ve sürükleyici bir fırsat sunuyor. Amanruya'nın yetenekli şeflerinin rehberliğinde Ege'de bir yolculuğa çıkın ve pastoral bir açık hava mutfağında mükemmel mezeler, Zeytinyağlı spesiyaliteleri ve Şekerpare gibi Türk tatlıları hazırlayın.
Olağanüstü mutfak deneyimine devam eden Bodrum'daki yeni bir macera ,yerel pazarda rehberli bir tur sırasında en taze mevsimlik ürünleri seçme fırsatını yakalayın. Sezon boyunca belirli tarihlerde sunulan malzemeler, daha sonra Amanruya'nın çeşitli teraslarından birinde açık havada tadına varılacak yemeklere dönüştürülüyor. En uygun eşleşmelerle ,Haziran ayı boyunca en fazla 12 konuk için samimi bir yemek deneyimi sunuyor. Her menü, tesisin şefleri tarafından bölgenin en iyi içeceklerin bir seçkiyi tamamlayacak şekilde özenle hazırlanıyor ve özel bir Ege Koyu'nun büyüleyici fonunda servis ediliyor.
Bütünsel sağlığa adanmış samimi bir sığınak olan Amanruya'daki yemyeşil ormanda yeni bir rehberli doğa yürüyüşü ,bu sezon topraklanma ve gençleşme için cennet gibi bir fırsat sunuyor.