Teşekkürler Ben Simmons, Artık Yeni Bir Pasörümüz Var
Popüler

Teşekkürler Ben Simmons, Artık Yeni Bir Pasörümüz Var

NBA Draftı'nın 1 numarası parkelere çok hızlı bir giriş yaptı, o kadar hızlı yaptı ki topu takip bile edemedik...

LeBron James ve Kyrie Irving şampiyonluk yüzüklerini takalı henüz bir aydan kısa bir zaman geçmesine rağmen, bu, şimdiden yeni sezonu düşünmeye başlamamıza engel değil. Hele de Vegas Yaz Ligi hepimizin nefesi keserken.

Her takım, en iyi oyuncularını (özellikle de çaylaklarını) göstermeye hazır. Birçok yeni ismi izleyebileceğimiz maçlar, her ne kadar alıştığımız NBA maçlarından daha heyecansız ve daha az gergin gibi görünse de çağımızın yıldız adaylarını tanımak için kaçırılmaması gereken bir fırsat. Ve Ben Simmons tam da bu noktada devreye giriyor: Bu heyecanı sadece pas vererek bile yaratabiliyor.

Bu söylediklerimizden sonra skorer içgüdüsüne sahip olmayan Simmons, LeBron James’i geçecek mi acaba diye kafanızda soru işaretleri oluştuğunu biliyoruz. Ama korkmanıza gerek yoki ikisi de birbirinden eşsiz yeteneklere sahip pasörler. Atletik yapıları benzese de Simmons’ın daha çok yolu var. Ama bu durum yine de onu küçümseyebileceğimiz anlamına gelmiyor. Dikkatlice izleyin ve aklınızı başınızdan almasına izin verin.

İlgili Başlıklar
Daha Fazlası