Ben Affleck'in yeni metresi
Popüler

Ben Affleck'in yeni metresi

Güzeller güzeli Emily Ratajkowski, David Fincher tarafından çekilecek Gone Girl filminde Ben Affleck'in metresini canlandıracak.

GQ Türkiye Şubat 2013 kapak kızı çılgın güzel Emily Ratajkowski, sinema dünyasına sağlam bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Son olarak yazın popüler şarkılarından Blurred Lines'ın seksi videosunda Robin Thicke ile birlikte dans ederek adından söz ettiren Emily, kariyerinin bir sonraki aşamasında -Seven, Fight Club ve Social Network filmlerinin yönetmeni- David Fincher tarafından çekilecek olan Gone Girl filminde rol almayı planlıyor.

Gillian Flynn'in geçen yıl yayınlanan aynı adlı çok satan romanından beyaz perdeye uyarlanacak olan Gone Girl bir anda ortadan kaybolan bir kadının hikayesini konu alıyor. Emily Ratajkowski filmde Ben Affleck'in metresini canlandıracak. Affleck ve Ratajkowski'nin yanı sıra Rosamund Pike, Neil Patrick Harris ve Patrick Fugit gibi yetenekli oyuncular da Gone Girl'de rol alacak.

Çekimlerine önümüzdeki günlerde başlanacak filmin tam tarihi kesinleşmemekle birlikte 2014 yılında gösterime gireceği açıklandı.

İZLE
Deniz Tortum’dan Belirsizlik Çağında Hayatı Olumlama
İlgili Başlıklar
Daha Fazlası