Brad Pitt'in Venedik Stilinde Transparan Siyah Tişörtten Daha Fazla Konuşulması Gereken Detaylar Var Getty Images
Stil

Brad Pitt'in Venedik Stilinde Transparan Siyah Tişörtten Daha Fazla Konuşulması Gereken Detaylar Var

Bu Louis Vuitton görünümünde çok şey var.

Yaşlandıkça tarzınızın daha az maceracı olduğunu söylerler, ama Brad Pitt için kimse bunu söylemiyor.

Pitt bu hafta sonu Venedik Film Festivali'nde, başrolünde yine başrol arkadaşı George Clooney'nin yer aldığı yüksek enerjili bir dostluk filmi olan yeni filmi Wolfs'un tanıtımını yaptı. Başrol oyuncuları (ve GQ'nun ortak kapak yıldızı) filmin galası için Lido'daki kırmızı halıya birlikte çıktılar ama ortamı bu kadar anlattığımız yeter, biz takım elbise hakkında konuşmak istiyoruz.

Brad Pitt'in Venedik Stilinde Transparan Siyah Tişörtten Daha Fazla Konuşulması Gereken Detaylar VarMaria Moratti/Getty Images

Pitt, kırmızı halı için Louis Vuitton'dan tatlı bir özel takım seçti. Takım elbise, Venedik'in geleneksel gömlek ve kravattan vazgeçerek, bunun yerine tek düğmeli bir blazer ceketin altına giyilen hafifçe daha şeffaf siyah pamuklu bir tişört tercih etme konusundaki söylenmeyen ufak erkek giyim anlaşmasını sürdürdü. Hoş bir dokunuş için parıldayan inci düğme gözümüzden kaçtı sanmayın.

Pitt'in transparan tişörtü ve iyi kesimli blazer ceketi hakkında coşmak kolay olsa da, sizi biraz daha aşağıya, İspanyol paça pantolonuna yönlendirebilir miyiz?

Brad Pitt'in Venedik Stilinde Transparan Siyah Tişörtten Daha Fazla Konuşulması Gereken Detaylar VarEric Charbonneau/Getty Images

Geçtiğimiz hafta Bill Skarsgård'ın başlattığı küçük bootcut gösterisinin ardından, Pitt de pantolon şekliyle biraz eğlenceye yöneldi ve dizlerinin etrafından çıkmadan önce uyluk çevresinde biraz alan sağlayan, kare burunlu botlarının üzerinde biriken hafifçe 'alevlenen' bir pantolon tercih etti. Bu, takım elbise gelenekselcilerini galeyana getirecek 80'lerin İspanyol paçaları gibi değil, ancak vücutta hareket ve kıvrımlar yaratan, klasik ve şıklığı korurken ilgi çekici bir dokunuş katan harika bir şekil.

90'lardaki takım elbisesi Louis Partridge'in kalpleri fetheden Prada fit'ine ilham kaynağı olduktan sonra, Pitt'in 30 yıl sonra bile hala oyunda olduğunun bundan daha iyi bir kanıtı olamaz.

BU İÇERİK İLK OLARAK BRITISH GQ WEB SİTESİNDE YAYINLANMIŞTIR.

İLGİLİ İÇERİKLER Brad Pitt Louis Vuitton
İlgili Başlıklar
Daha Fazlası