Yemek yapmayı tutku olarak görenler, farklı tatları denemeyi sevenler, işin mutfağında büyüyenler ve yemeğe başlamadan önce muhakkak fotoğraf çekenler Dünya Şefler Günü’nü kutlamak için Sofra Dergisinin davetlisi olarak Bodrum’daki Avantgarde Hotel Yalıkavak’da keyifli bir brunch’ta bir araya geldi.
Yeme-içmenin başrolde olduğu keyifli brunch menüsünde; Yalıkavak pazarından taze sebzeler, Ege zeytinleri, Anadolu peynirleri, Kayseri pastırması, ev yapımı reçeller, manda kaymağı, Trabzon köy tereyağı, Siirt karakovan balı, artisanal ekşi mayalı ekmek, nohutlu börek, soğanlı yumurta, pamuk anne hamur kızartması, Develi cıvıklısı, Bodrum Avantgarde Hotel Yalıkavak’ın imza lezzetlerinden; ‘tarifsiz V5’, kaya koruğu salatası, bao sliders ve ortaklar çöp şiş gibi birbirinden özel lezzetler yer aldı.