2023 Yazının Avantgarde Anlarına Hazır mısınız?
Travel

2023 Yazının Avantgarde Anlarına Hazır mısınız?

Avantgarde Yalıkavak, Bodrum’un en özel yerlerinden biri olan Yalıkavak’ta; masmavi berrak bir deniz, yeşilin her tonunu barındıran büyüleyici doğasıyla özel bir yolculuğa davet ediyor.

Yalıkavak’ın mucizevî koylarından Küdür’de kendine özel plajı ve inci beyazı kumlarında yazın huzurunu yaşamak isteyenlerin gözde durağı Avantgarde Yalıkavak, bölgenin mimari tarzından esinlenen, doğanın sade gücünü yansıtan malzeme seçkisiyle Wangan Studio tarafından yenilenen 32 odasıyla misafirlerine huzurlu ve unutulmaz bir dinlence sunmaya hazır. 


Avantgarde YalıkavakTüm duyuları harekete geçiren lezzetler bu yıl da Ace Restaurant’ta

Avantgarde Collection Corporate Chef’i İlker Erdoğan ve ekibinin, dünya gastronomi trendlerinden esinlenirken yerel malzeme ve tatlarla bağı koruyarak hazırladığı “tarladan sofraya” yaklaşımı bu yıl da misafirlere sunuluyor. Yeni açık mutfak konseptiyle bu yıl ilk kez hizmet verecek olan Ace Restaurant, zengin menüsüyle lezzet yolculuğuna davet ediyor. 

 

Avantgarde Yalıkavak Londra’nın Gözdesi The Counter Restaurant Bodrum’un Vazgeçilmezi Avantgarde Yalıkavak’ta

Akılda kalan konseptlerin yaratıcısı Chef Kemal Demirasal’ın Londra’da Notting Hill’de çağdaş Türk mutfağı konseptiyle misafirleriyle buluşturduğu The Counter, bu yaz Avantgarde Yalıkavak’ta Avantgarde Collection Corporate Chef’i İlker Erdoğan ile özel bir menü sunacak. 

Egeli olan Şef Kemal Demirasal, köklerine dönerek Anadolu’nun bölgesel mutfaklarına Ege dokunuşlarını yansıtan füzyon bir menü hazırladı. Menüde beyaz çikolata ile hazırlanan Babagannuş’un, Küşleme Tatari’nin, ballı Muhammara’nın yanı sıra Antalya Piyazı, Antakya içli köftesi, Ortaklar Çöp Şiş’i ve İzmir usulü kelle söğüş gibi klasikler de yer alıyor. Demirasal, Avantgarde Yalıkavak’a özel menüsüne İzmir kokoreç, deve sucuklu ahtapot, Tarsus kuş gözü ve Denizli tandırını ekledi. Türk mutfağının lezzetlerinin damak tadına özel birer şarap ile eşleştirildiği menüye birbirinden seçkin Türk şarapları eşlik ediyor.  

 

Avantgarde Yalıkavak Avantgarde Yalıkavak Minikleri Tatilde Keşfetmeye Davet Ediyor

Çocuklu aileler için rahat bir konaklama deneyimi sunan Avantgarde Yalıkavak, minik konuklarını yaz boyunca birbirinden yaratıcı, eğitici ve eğlenceli atölyeleriyle unutulmaz bir tatil deneyimi yaşamaya davet ediyor. Mundo Akademi ile minikler için eğlenceli, birbirinden eğitici programlar bu yıl 18 Haziran itibariyle Eylül ayına kadar Avantgarde Yalıkavak’ta devam edecek. 

Mundo Akademi kreatif direktörlüğünde, Gymy Kids atölyeleri de zenginleştirilmiş içerikleriyle aileleri bekliyor. Temmuz ayı boyunca 10.00- 12.00 saatleri arasındaki atölyelerde miniklere keşfetmenin, birlikte eğlenmenin ve üretken zekâ ile başarmanın tadını yaşatacak etkinlikler meraklı küçükleri bekliyor. 

 

Avantgarde YalıkavakAvantgarde Yalıkavak’ta Renklerin Coşkusu; Galeri Binyıl

Bodrum ve İstanbul’daki otellerinde misafirlerini sanat dostu kimliğiyle karşılayan Avantgarde otelleri, sanat meraklılarını her sezon birbirinden seçkin sanatçıların eserleriyle buluşturuyor.  

Eserler, Türk Çağdaş Sanatı’nın ülkemizde ve uluslararası platform varlığı için önemli görevler üstlenen İstanbul Kalamış merkezli Galeri Binyıl kurucusu İlknur Şanal düzenlemesiyle bir araya geliyor. Türk çağdaş sanatçılarının eserlerinin bir araya geldiği “Leleg Yolu I” adlı sergi Avantgarde Yalıkavak’ın farklı noktalarında misafirlerle buluşuyor. 

 

Avantgarde Yalıkavak

Avantgarde Yalıkavak

Avantgarde Yalıkavak

İlgili Başlıklar
Daha Fazlası