Matthew Bell'le Mango Before Midnight Sonbahar-Kış 2017/2018
Moda

Matthew Bell'le Mango Before Midnight Sonbahar-Kış 2017/2018

Mango'nun Before Midnight koleksiyonundaki maskülen kıyafetlerde, papyon ve oversize paltolar ile kombinlenmiş, koyu sarı ve nar rengi tonlarında kadife blazer ceketler yer alıyor.Oldukça ilgi gören koleksiyonun ünlü mankenlerinden olan Matthew Bell'le hem koleksiyon hem de kariyeri ile ilgili söyleşi yaptık.
  • Kendi tarzını nasıl tanımlarsın?

Aslında baya rahat bir tarzım olduğunu söylemem gerekir. Mesela Liverpool FC t-shirt’ümü bir kot pantalonun üzerine giymeyi çok seviyorum. Şık ve rahat giyim olarak tanımlayabilirim.

 

  • Tarzından etkinlendiğin bir ikonun var mı?

Steven Gerrard dışında bir ikonum olduğunu söylemem.

 

  • Kendini bize nasıl anlatırdın?

Kendimi tam anlamıyla bir ingiliz delikanlısı olarak tanımlardım. Liverpool’da büyüdüm ve ileride eminim ki burada yaşayacağım. Bence bir insane nerede yaşarsa yaşasın, ne kadar gezerse gezsin yaşlanınca da değişmiyor. Özellikle de bu kadar belirgin kökleriniz olduğu zaman.

 

  • Peki kariyerine nasıl başladın?

Bir alışveriş caddesinde çalışıyordum ve burada keşfedildim. Londra’ya gelip ajansla tanışmamı istediler. Öncesinde bu fikre pek sıcak bakmamıştım ama şimdi ne kadar şanslı olduğumu anlıyorum.

  • Mango ile yollarınız nasıl kesişti?

Yıllarca modellik kariyerime devam ettim. Barselona gitmek istediğim şehirlerin başında yer alıyordu. Oraya ilk seyahatımde sunacak çok şeyim olduğunu anladım. Mango ile tanıştım ve o zamandan beri bir çok projede çalışma imkanım oldu.

 

  • Mango çekimlerinden en çok beğendiğin ve saklamak istediğin parçalar hangileri?

Geniş kesim paltoları ve konik şekilli pantalonları çok beğendim. Vintage kıyafetlere ilgi duyduğum gençlik yıllarımı hatırlatıyor.

 

  • En çok nelerden esinlenirsin?

Ben en çok müzik ve seslerden etkilenirim. Ses ve müzik bir mekanı gerçek anlamda değiştirebiliyor. Bence bir mekanı hem güzelleştirip hem de tersine çirkinleştirebiliyor.

 

  • En çok hangi ünlüyle tanışmak isterdin?

Steven Gerrard! Kahramanlarınla tanışmamak gerektiğini söyleseler bile…

 

  • Hangi dönemde yaşamayı tercih ederdin? Geçmiş, gelecek ya da şimdiki zaman?

20’li yaşlarda olup, cebimde sınırsız parayla 60’larda yaşamış olmayı çok isterdim. Böylece sevdiğim grupların peşinde dünyayı turlayabilirdim.  Yaşamak için ne kadar güzel zamanlarmış.

 

  • Günün hangi saatinde kendini daha iyi hissedersin?

En sevdiğim saatler akşam 7 civarı. İşler bittikten sonra satran oynayarak ya da yemek yaparak rahatlamak gibisi yok.

 

İLGİLİ İÇERİKLER mango before midnight
İlgili Başlıklar
Daha Fazlası