Viskinizi buzla bulandırmayın

Teroforma Whiskey Stones içkinizi sulandırmadan soğutuyor.

05 Nisan 2012

Viskinizi buzla bulandırmayın

İyi bir viskiyi bol buzla sulandırmak en az onu sıcak içmek kadar kötü bir fikir. Viski kesinlikle anlık bir zevk değil; bu yüzden zamanla kadehin içinde eriyip içkinin asil kanına karışan buzlar, bir beyefendinin damak tadını bozar. Hal böyleyken kötünün iyisini seçmek yerine iyi bir fikre yatırım yapmakta fayda var: Teroforma mağazasından Whisky Stones, kadehinizdeki içkiyi sulandırmadan soğutuyor. Vermont yakınlarındaki 150 yıllık bir sabuntaşı ocağından çıkartılan keskesme taşlar, safkan viski zevkini uzun zamanlı kılmak için düşünülmüş. Kadehinizdeki içkinin keyfini daha uzun sürmek isterseniz bu taşlardan bir takım edinmelisiniz.

Teroforma