Myspace geri dönüyor
Popüler

Myspace geri dönüyor

Bir dönemin sosyal medya fenomeni Myspace geri dönüyor. Hem de harika bir arayüz ve yenilikçi multimedya özellikleriyle...


Yakın geçmişte Bir internet girişimi nasıl batırılır? başlığı altında yükselişini ve düşüşünü andığımız, bir dönemin büyük sosyal medya fenomeni Myspace yeniden doğmaya hazırlanıyor.

Evet, "Acaba yeni bir sosyal medya kapısına ihtiyacımız var mı?" sorusu hepimizin aklında ama önyargılı da olmamak gerek, çünkü yeni Myspace hiç de fena görünmüyor.

Justin Timberlake tarafından, deyim yerindeyse "enkaz halde" satın alınan Myspace -ne mutlu ki- geçmişiyle görsel anlamda tüm bağlarını koparmış ve yepyeni özelliklerle donatılmış. Görsel olarak Tumblr ve Pinterest'ten, fonksiyonel olarak ise Facebook ve Twitter'dan önemli dersler alan yeni Myspace, ilk bakışta -yeniden- çok havalı görünüyor.

Bizzat keşfetmek için, Bay Myspace, Justin Timberlake'in her köşeden fırladığı tanıtım videosuna bir göz atın. Gördükleriniz hoşunuza giderse, bir davetiye almak için videonun sonundaki linke tıklayın ve kısa bir zaman sonra kendi "alanınızı" yaratmaya başlayın. Şimdiden iyi eğlenceler.

 

İlgili Başlıklar
Daha Fazlası