Sokak ve tasarım All Originals'ta buluşuyor
Popüler

Sokak ve tasarım All Originals'ta buluşuyor

Adidas İstanbul'da üçüncü kez düzenleyeceği All Originals Party ile sonbahar rehavetinizi almaya hazırlanıyor.

Adidas Originals sanat, moda, tasarım ve müziğin en orijinal örneklerini bir araya topladığı partisi All Originals'ı üçüncü yılında daha da genişletiyor.

Geçen yıl yerli ve yabancı grup ve DJ’ler eşliğinde, yaklaşık 8 bin kişinin katılımı ile Maçka Küçükçiftlik Park’ta gerçekleştirilen Adidas Originals parti serisi bu yıl, sanatın birçok dalını tek bir çatı altında buluşturarak; birçok sürpriz etkinlik, atölye ve dünyaca ünlü müzisyenlerin performanslarıyla katılımcılara unutamayacakları anlar vadediyor.


Yaratıcılığı tek bir çatı altında toplayacak organizasyon 6 Ekim Cumartesi günü Hasköy Yün İplik Fabrikası’nın özel atmosferi ve Adidas Originals’ın sokak kültüründe yarattığı benzersiz çizgi ile birleşecek. Günümüz müzik dünyasının saygın isimlerden olan, Amy Winehouse ve Lily Allen’ın da aralarında bulunduğu sayısız müzisyenin yapımcılığını üstlenen, Mark Ronson ve electro-pop müziğin aykırı ismi Sam Sparro’nun performansları ile renklenecek günde ülkemizden de Multitap, Solardip, Sapan, The Ringo Jets ve The Away Days de sahnede olacak.

#Represent Fashion

Maritsa, Billur Saatçi, Koray Caner, Iconjane, Zelfist, Nil Ertürk, Can Direkli gibi takipçilerinin attıkları her adımı takip ettiği moda bloggerlarından; Didem Soydan, Beril Kayar, Burak Gacamer, Ali Tank, Begüm Yılmaz gibi ünlü modellere; Zeynep Tosun, Tolga Turan gibi yükselen modacılardan; Bahar Kongel, Hakan Öztürk, Mahizer Aytaş, Alex Kokoskeriya ve Ceylan Atınç gibi stil editörlerine ve İstanbul’un yaratıcı sneaker butiği Lastik Pabuç ekibine kadar birçok ismin, en yeni adidas Originals koleksiyonu ile poz verdiği çekimler hem sosyal medyada hem de etkinlik günü alanda orijinal şekilde sergilenecek.

#Represent Design
Dükkan Creative, i-am İstanbul, Kontra ve Escape from Sofa tasarım ofislerinin adidas Originals ürünleriyle gerçekleştireceği enstalasyonlar alanda yaratıcı mimari sergileme çözümleriyle katılımcıları bekliyor olacak.

#Represent Art
Pınar&Viola, Erkut Terliksiz, Rona Binay, Merve Morkoç ve Zeynep Erdem gibi sanatçıların yapacağı sokak temalı çalışmalar adidas Originals’ın trefoil logosu üzerine uygulanarak alanda ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.

#Represent Music
Radio adidas Originals DJ’lerinin rehberliğinde etkinlik günü alanda bir DJ Workshop gerçekleştirilerek meraklılarına orijinal müziği nasıl yansıtacakları gösterilecek.

#Represent Street
Lastik Pabuç desteğiyle parti mekanının bir bölümünü kaplayacak olan sokak temalı alanda dövmeci, bisikletçiler, kaykaycılar, dansçılar, tırnak tasarımcıları ve diğer sokak sanatçıları gerçek sokak havasını etkinliğe taşıyacak.


Katılımcılar Adidas ürünlerinin satıldığı pop-up store’da vakit geçirebilecek ve ayrıca paint ball, instagram ve photo booth aktiviteleriyle eğlenecekler. Kapıların saat 14:30’da açılacağı partide yiyecek ve içecek alanları ve daha birçok sürpriz ile sokağa dair her şey olacak.

Biletler 40 TL.

İlgili Başlıklar
Daha Fazlası