2025'in En Çok Beklenen Dizileri
Popüler

2025'in En Çok Beklenen Dizileri

The Last of Us’ın yeni sezonundan Daredevil: Born Again’e, 2025'in en çok konuşulacak dizilerine göz atın.

Bir an için televizyonun hiç icat edilmediğini hayal edin. Hayatınız nasıl değişirdi? Kesinlikle, tartışmasız bir şekilde daha kötü olurdu. Boş zamanlarınızı kitap okuyarak (bir inek gibi) veya dışarıda dolaşıp, kahve yudumlayarak ve kuş cıvıltılarını dinleyerek geçirirdiniz, zihniniz talk show'lardan ve çılgın maceralardan mahrum kalırdı. Hayal edebiliyor musunuz?

Televizyon, özellikle dünya distopyaya doğru ilerlerken ve her geçen gün biraz daha yorucu gelirken bize dört gözle bekleyeceğimiz bir şeyler sunuyor. Bu sene biraz sönük geçmiş olsa da, yine de öne çıkanlardan bazırlarına bir göz atalım: Fallout, baharın yüksek seviyede parlayan yıldızı oldu, House of the Dragon yazı ekranını biraz aydınlattı ve bir ay boyunca herkes Baby Reindeer dışında başka bir şey hakkında konuşmadı.

Bu yüzden bakışlarımızı umut dolu bir şekilde önümüzdeki yıla çeviriyoruz; 2025'te en çok beklenen diziler geri gelecek. (Muhtemelen) The Last of Us’ın ikinci sezonu, Stranger Things'in final sezonu ve yeni Black Mirror hepimizin yaşamak için sebepleri olacak. Beklemede kalın!

BU İÇERİK İLK OLARAK BRITISH GQ WEB SİTESİNDE YAYINLANMIŞTIR.

İZLE
UYSALLAR GQ HYPE'TA
İLGİLİ İÇERİKLER Dizi
İlgili Başlıklar
Daha Fazlası