ABONE OL
  • STİL
  • BAKIM
  • ARGÜMAN
  • FITNESS
  • SAAT
  • WELLNESS
  • VIDEO
  • HYPE
  • MOTY
  • DAHASI+
  • OYUN

GQ Newsletter
DERGİ ABONELİĞİ
KÜNYE

STİL
BAKIM
ARGÜMAN
FITNESS
SAAT
WELLNESS
VIDEO
HYPE
MOTY
DAHASI+
OYUN

ARAMA
GQ.COM.TR'ye DÖN
GQ İÇERİKLERİNDE ARAYIN

Sırala
10000 sonuç bulundu

Yazın Sıcak Günlerine Sağlıklı Bir Sandviç İle Başlayın
Yeme-İçme

Yazın Sıcak Günlerine Sağlıklı Bir Sandviç İle Başlayın

Biliyoruz ki yazın sıcak günlerinde yemek bazen işkenceye dönüşebiliyor. Ancak sağlıklı bir sandviç ile güne harika bir şekilde başlayabilirsiniz. Fotoğraf: Pinterest
Armağan Bacak03 Ağustos 2018

Han Solo’nun Ceketi Gelmiş Geçmiş En Pahalı Kostüm Olabilir Mi?
Popüler

Han Solo’nun Ceketi Gelmiş Geçmiş En Pahalı Kostüm Olabilir Mi?

Son çıkan haberlere göre Star Wars serisinde Harrison Ford’un canlandırdığı Han Solo’nun Empire Strikes Back ceketi 1.3 milyon dolarlık fiyatıyla açık arttırmaya damga vuracak.
Seda Şahbazoğlu03 Ağustos 2018

Gelecek Neslin En Büyük Miras Adayı: TOOL
GQ Loves

Gelecek Neslin En Büyük Miras Adayı: TOOL

Sırt çantası, cüzdan, telefon kılıfı ve klipsler gibi hayatımızı kolaylaştıran aksesuarlarıyla tanınan TOOL, her daim kullandığımız ürünlerin hayatımızda ne denli yere sahip olduğunun yanı sıra kalıcılıklarının da bir ömür boyu olabileceğini bir kez daha kanıtlıyor.
03 Ağustos 2018

Bu Sezon Herkese Uygun Bir Levi’s Var
Moda

Bu Sezon Herkese Uygun Bir Levi’s Var

Sokak stili esintili, şık ve dökümlü bir görünüm elde etmek isteyenler için Levi’s, Sonbahar/Kış 2018 Sportswear koleksiyonuyla karşımızda. 80’li ve 90’lı yılların havalı tarzını, gösterişli grafik desenler ve yüksek bel Jean pantolonlarla birleştiriyor. Günümüzün trendi jeanler ve sezon boyunca gücünü koruyan sneakerlar sizi bir adım öne çıkartacak. Levi’s, crop jean pantolonlar, iri logolar, cesur renkli grafik desenler ve kapüşonlu sweatshirt’leri daha modern şekilde birleştirip gardırobumuz da çeşitlilik imkanı bulmamızı sağlıyor.
03 Ağustos 2018

LeBron James’in Son Triple-Double’ı
Moda

LeBron James’in Son Triple-Double’ı

2020’de politikaya atılır mı bilmiyoruz ama “kral”, stil yarışlarında çoktan galip geldi. LeBron James’in modayla, John Elliott’un sporla ve her ikisinin Nike’la olan ilişkisi son yıllarda hepimizin malumu. Bu üçlü bir araya geldiğinde ortaya çıkacak sonuç da hayal kırıklığı ihtimallerini çok uzağa itiyor. Tasarımcı John Elliott ile Nike bir araya geldiler ve yakında sadece spor dünyasının değil, tüm dünyanın tepesine çıkmayı hedefleyen LeBron James ile bir kapsül koleksiyon tasarladılar. Nike’ın kendisine sıfırdan başlama imkanı tanıdığını ve hiçbir sınır çizmediğini belirten tasarımcı yola çıkış fikrini şöyle açıklıyor: “Temiz bir çalışma istedik. Doğrusal bir tasarımdan yanaydık.” Koleksiyon 4 Ağustos’tan itibaren öncelikle Kuzey Amerika, Japonya, Güneydoğu Asya, Avustralya ve Brezilya’da; ardından Çin ve Avrupa’da satışa sunulacak.
Özgün Yiğit Tuna03 Ağustos 2018

Terminatör Efsanesi Devam Ediyor
Popüler

Terminatör Efsanesi Devam Ediyor

Arnold Schwarzenegger: Oyuncu ve siyasetçi. 71 yaşına bastı. Şu sıralar 6. Terminatör filmini çekiyor.
Özgün Yiğit Tuna03 Ağustos 2018

Drake’den Yeni Haber Var
Popüler

Drake’den Yeni Haber Var

Ruhunda her daim müzik olan New Orleans’ın sokaklarında Drake’e rastlıyoruz.
Armağan Bacak03 Ağustos 2018

Eastpak x Raf Simons İşbirliğinde 7. Round
Moda

Eastpak x Raf Simons İşbirliğinde 7. Round

Raf Simons, Eastpak için hazırladığı yedinci koleksiyonuyla, alışılagelmişin ötesinde bir yorumla karşımızda.
02 Ağustos 2018

Jo Malone London’dan Erkeklere Özel Mumlar
GQ Loves

Jo Malone London’dan Erkeklere Özel Mumlar

Jo Malone London şaşırtıcı kokulu mumlarıyla etkiliyor. Loş ışık ve erkeksi kokular eşliğinde evinizi ve kendi havanızı değiştirin. İster kendinize ister çevrenize hediye olarak iyi bir tercih olacaktır.
Seda Şahbazoğlu02 Ağustos 2018

mumlar
Güncel

mumlar

02 Ağustos 2018

Porsche’nin İlk Elektrikli Aracı Taycan ile Tanışın
Otomobil

Porsche’nin İlk Elektrikli Aracı Taycan ile Tanışın

Uzun süredir elektrikli araç konusunda çalışan Porsche, ilk tam elektrikli aracı Taycan ile karşımızda.
Armağan Bacak02 Ağustos 2018

Meraklısına Duyurulur: Riverrun Sahibinden Satılık!
Popüler

Meraklısına Duyurulur: Riverrun Sahibinden Satılık!

“Ne anılarımız vardı o kalede…” dedi Robb Stark, ama nafile. Game of Thrones’un ünlü kalesi Riverrrun (Nehirova) alıcısını bekliyor.
Özgün Yiğit Tuna02 Ağustos 2018

Sayfa 664/ 834
logo
twitter

© 2026 Tüm hakları saklıdır.

TURKUVAZ HABERLEŞME VE YAYINCILIK ANONİM ŞİRKETİ