Yemek Atmosferini Yükselten Çalma Listesi
DAHASI+

Yemek Atmosferini Yükselten Çalma Listesi

GQ Türkiye Spotify sayfasında müzik editörümüz Emre Garan'ın konuğu, Aman da Bravo'nun kurucu ortağı Melis Korkud. Sofistike, gurme ve sade parçalardan oluşan bir playlist!

İyi bir restoranın müdavimleri dinledikleri müziğin, yemeğin önemli bir parçası olduğunu bilirler. Bir nevi sinestezi. Müzik ve yemek aslında el ele gider. Müzik enerji yaratır. Daha doğrusu bir atmosfer yaratır ve yarattığı atmosfer yediğimiz yemeklerin tadını etkiler ve destekler. 

Melis Korkud’a Aman da Bravo’nun ambiyansını yaratan, ve yemek deneyimiyle eşleştirdiği parçaları sordum. 

Çok iyi bir yemek doğru müzik seçimi ile olağanüstü bir tabağa dönüşebilir  Bu yüzden bir çok başarılı restoranda iyi müzik duyarsınız, yaratılan ambiyans sayesinde yemeklere daha fazla para vermeye açık olduğumuz aşikar.

Sofistike, gurme ve sade parçalardan oluşan playlist. Kesinlikle lezzetinize lezzet katacak. 

Adına Temmuz dedik, ama tüm yaz keyfini çıkarabileceğin bir diğer listeye buradan ulaşabilirsin.

İlgili Başlıklar
Daha Fazlası