Büyük Düşünmenin Büyüsü – Dr. David J. Schwartz
Tekdüze giden hayatın kabuğunu kırmanın en önemli yollarından biri değişim ama kimi zaman değişime nasıl başlayacağını bilemeyebilirsin. İşte tam bu sırada Dr. David J.Schwartz düşüncelerini büyütmen için yardımcı olabilir. Dr. Schwartz, yapılan her işin en iyi kalitede yapılmasının büyük düşünmekten geçtiğini samimi bir dille anlatıyor. Hayatının küçük yaşanmayacak kadar kısa olduğunu fark etmen Büyük Düşünmenin Büyüsü ile mümkün!
Ye O Kurbağayı! – Brian Tracy
İçine hapsolduğun kalıplardan kurtulmak için girişimciliğe yönelmeyi elbet düşünmüşsündür. Düşüncenin eyleme dönüşmeden bir eşya gibi durmasının en büyük sebebi de “ertelemek”. Brian Tracy yaşadığın zorlukları bir kurbağaya benzeterek ve kurbağaları da büyükten küçüğe kategorize ederek erteleme alışkanlığını değiştirmende yardımcı olacaktır. Başarı için sıraladığı 21 yöntemi gözden geçirmeden bırakma derim.
Minimalizm: Anlamlı Bir Yaşam – Joshua Fields Millburn & Ryan Nicodemus
İki minimalist. Joshua Fields Millburn ve Ryan Nicodemus. Milyon dolarlık servetlerinin kendilerine mutluluk getirmediğini anlayan iki çocukluk arkadaşı, istediği hayata ulaşmak için minimalizmi keşfe çıkıyorlar. Kitabın sayfalarında gezerken dahi sayfaların seni minimalizme alıştıracağını söyleyebilirim. Özellikle okurlara en arka sayfada yaptırdığı ilişki, harcama ve anlamlı yaşam listelerinin çok eğlenceli buldum. Eğer değişime eşyalarından başlamak istiyorsan bu kitabın sana bir mesajı var: “Eşyalarını düzenlemenin en iyi yolu, çoğundan kurtulmaktır.”
Şimdi’nin Gücü – Eckhart Tolle
Çağımızın trend problemlerinden birinin geçmişin sürekli hayatımızı etkilemesi olduğu kesin. Belki de bu içinden çıkılamayan durumu değiştirmenin vakti gelmiştir. Eckhart Tolle, sahip olduğumuz tek şeyin içinde bulunduğumuz an olduğunu bir bilindik yöntemle, bilinçli farkındalık pratiğiyle anlatıyor. Ne dersin? Anda kalmanın, geçmişe sünger çekmenin sırası gelmedi mi?
Tahıl Beyin – Dr. David Perlmutter & Kristin Loberg
Değişmek tabii ki eşyalardan, ilişkilerden ve düşüncelerden ibaret değil. Yeri geldiğinde mutlu olabileceğin bedene ve bünyeye sahip olmak için beslenme düzenini de değiştirmen gerekir. Dr. Perlmutter ve Kristin Loberg, yaşantımızdaki birçok beyin hastalığının sebebinin glutenli ve şeker oranı yüksek besinler olduğunu çarpıcı bir şekilde yüzüne vuruyor. Sadece bununla da kalmıyor, sağlıklı örnek tarifler ve menüler de veriyor. Sağlıksız gıdalara elveda demek için aradığın fırsatı Tahıl Beyin’in sayfalarında bulabilirsin.