ABONE OL
Menu
STİL
BAKIM
ARGÜMAN
FITNESS
SAAT
WELLNESS
VIDEO
HYPE
MOTY
DAHASI+
OYUN
GQ Newsletter
DERGİ ABONELİĞİ
KÜNYE
STİL
BAKIM
ARGÜMAN
FITNESS
SAAT
WELLNESS
VIDEO
HYPE
MOTY
DAHASI+
OYUN
ARAMA
GQ.COM.TR'ye DÖN
Cem Erol
Yeme-İçme
48 Derecede Tofu Döneri, Kuzu Yanak Lifi Sosuyla Lütfen
Hep bugünün yemeğini pişirmek olmaz, geleceğe de bakmak lazım. GQ Türkiye torunlarınız için kafa yordu: 100 yıl sonra ne yiyecekler? İçiniz ferah olsun; balıklar hariç, menü fena değil.
Yazı Cem Erol
16 Kasım 2015
Yeme-İçme
Kusursuz hamburgeri bulduk
Artık ayaküstü karın doyurmalık, değersiz bir abur cubur değil. Gurme, butik gibi başlıklarla itibar kazanan hamburgerin tarihini ve evinizde harikalar yaratmayı öğrenin.
Yazı Cem Erol
29 Ekim 2015
Yeme-İçme
Bir buçuk milyar insan yanılıyor olamaz
Çin mutfağının vazgeçilmezi wok, içindekilerin hem pişmesini hem de diri kalmasını sağlayan harika bir icat.
Yazı Cem Erol
26 Mayıs 2013
İleri