Şehrin en popüler terası
Yeme-İçme

Şehrin en popüler terası

Swissôtel the Bosphorus, İstanbul 16 Roof’ta misafirlerine muhteşem bir yaz yaşatıyor.

Şehrin en popüler adreslerinden biri olan 16 Roof, menüsünden müzik programlarına, her alanda iddiasını yaz boyunca sürdürmeye devam ediyor.

 18-07/16/gorsel-1.jpg

Peru ve Akdeniz lezzetleri bir arada!

Dünyanın ilgi odağındaki mutfağı Peru’yu Akdeniz’in modern tatlarıyla birleştiren 16 Roof, misafirlerine heyecan verici bir lezzet deneyimi sunuyor.

Ünlü Peru’lu Şef Bruno Andres Santa Cruz’un dokunuşlarıyla kendini baştan yaratan ve Ceviche’nin ön plana çıktığı menüde ton balığı, mango ve tutku meyvesi; ahtapot ve kaplan sütlü; kabuklu deniz mahsulü, avokado ve gevrek kinoa’lı ceviche çeşitleri bulunuyor. Menünün imza lezzetleri ise, tofu, deniz yosunu ve susam; nane ve matcha; coconut ve Peru’nun Aji biberi sosu gibi sıra dışı malzemelerle yorumlanan sushiler… Restoran kısmıyla kendini kanıtlamış 16 Roof, gece hayatına da getirdiği yeni solukla damga vuruyor.

18-07/16/gorsel-2.jpg

Boğazın nefes kesen manzarasında müzik, dans, eğlence!

Şehrin eğlence anlayışını yenileyen 16 Roof, yaz günlerinin tadını Boğaz manzarası eşliğinde keyifli vakit geçirerek çıkarmak isteyenleri ağırlamaya devam ediyor.

Eğlencenin keyif ile buluştuğu 16 Roof’ta, akşamüstü gün batımını izlerken şehrin karmaşasından uzaklaşarak biraz soluk aldığınızı hissedecek, gecenin ilerleyen saatlerinde ise harika müziklere eşlik edeceksiniz.

18-07/16/gorsel-4.jpg

İstanbul gece hayatının popüler DJ’lerinin sahne aldığı ve unutulmaz partilere de ev sahipliği yapan 16 Roof’ta, yerli ve yabancı en özel şaraplar ve kokteyllerinizi yudumlarken kendinizi dansın ritmine bırakmayı unutmayın.

Restoran, club-bar ve lounge olarak hizmet veren 16 Roof, haftanın 7 günü 18.00-02.00 saatleri arasında açık.

18-07/16/gorsel-5.jpg

İlgili Başlıklar
Daha Fazlası