200 kişiden biri olun

200 kişiden biri olun

New York merkezli Svbscription lüks anlayışınızı değiştirecek.

Svbscription alıştığınız hizmet anlayışından çok daha farklı bir servis anlayışına sahip. Servislerine üye olanlara yılda sadece ama sadece dört kez kapılarını açtıklarında özel kuryeyle dağıtılan hediye paketlerini teslim ediyor. Bir başka deyişle senede dört kez yeni yılda hissedilen o heyecan ve kutlama havasını ayağınıza getiriyor. Servis tabii ki ücretli. Şu ana kadar tam iki farklı “sayı” çıkardılar. İlki ‘Travel’ yani seyahat/yolculuk temalıydı. İkincisi ise ‘Study’ yani ders.   

Paketin içinde neler olduğunu ve onları benzeri hizmet veren diğer markalardan ayıran ne diye merak edenler için birkaç ipucu: En son sayıları, V2 – Study’den Loden Dager imzalı çok özel bir deri portfolyo, Nicola Barker’ın The Yips isimli Harper Collins’ten yayınlanan ve paket gönderildiğinde henüz satışa çıkmamış olan kitabı, Le Labo’dan üyenin isminin baş harflerinin işlendiği seyahat boyunda bir parfüm şişesi ve dünyanın en lüks kalemlerini üreten firmalardan biri olan Kaweco’dan bir dolmakalem çıktı. Fikir gittikçe kulağa daha güzel mi gelmeye başladı ?

Maalesef sadece 200 kişinin üye olduğu bu servisin geçmiş sayılarına şu an itibariyle üyelik kapanmış durumda ama üçüncü sayı için 1 Aralık’a kadar vaktiniz var. Sadece kendiniz için değil en yakın arkadaşınız veya sevgiliniz için de mükemmel bir hediye fikri olan Svbscription için websitelerini ziyaret edin.

İZLE
Yılın Stil Sahibi Adamı: Murat Tamgüç
İlgili Başlıklar
Daha Fazlası