Hızlı Altılı'dan son fragman
Otomobil

Hızlı Altılı'dan son fragman

Kemerlerinizi sıkı sıkı bağlayın. Fast & Furious serisinin altıncı filmi Fast Six aksiyonda sınırları zorlayacak.

Güzel kadınlar, hızlı otomobiller, kanunsuz sürücüler ve sınırsız aksiyon geri dönüyor. Yine soluksuz izleyeceğimiz altıncı Fast & Furious filmi Fast Six 24 Mayıs'ta gösterime giriyor.

Büyük Rio vurgununun ardından dünyanın farklı köşelerine dağılan kahramanlarımız "resmi" bir görevle yeniden bir araya geliyor. Hızlı otomobillerle ve gözüpek sürücülerle kapışmaya alışkın korkusuzlar çetesi bu kez şanslarını tanklara ve uçaklara karşı deneyecek. Başka bir deyişle aksiyonda doz aşımına hazırlıklı olmakta yarar var.

Filmin başrollerinde Vin Diesel, Paul Walker ve Dwayne "The Rock" Johnson'a tanıdık isimler Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Sung Kang, Gal Gadot, Chris "Ludacris" Bridges ve Elsa Pataky eşlik ediyor. Michelle Rodriguez ise bölümün sürprizlerinden biri.

Yeni Fast & Furious filminin ilk fragmanı bundan birkaç ay önce Super Bowl reklamları arasında yayınlanmıştı. Maceranın detaylarının gün yüzüne çıkmaya başladığı, bomba gibi son fragmanıysa sonunda yayınlandı. Gördüklerimize bakılırsa Fast Six serinin en hızlı, en öfkeli ve kesinlikle en fantastik filmi olacak.

İZLE
Deniz Tortum’dan Belirsizlik Çağında Hayatı Olumlama
İlgili Başlıklar
Daha Fazlası