Arkanı kolla!
Popüler

Arkanı kolla!

Denzel Washington ve Mark Wahlberg aksiyon komedi sinemasının son yapımlarından 2 Guns'ta buluştu.

Bobby Trench (Denzel Washington) ve Marcus Stigman (Mark Wahlberg) görevlerine bağlı iki kanun adamı. Her ikisi de silahlı, her ikisi de gizli görevde ve her ikisi de tehlikeli. Sadece sokakta suç işleyenler için değil; birbirleri için de çok tehlikeliler. Biri narkotikte diğeri ise istihbaratta görevli iki ajan Meksikalı bir karteli çökertmek amacıyla görevlendirildiler fakat operasyon sonrasında bilmedikleri gerçeklerle yüz yüze gelecekler. Trench ve Stigman'ı bu göreve gönderenler artık yanlarında değil ve mafya onların infazı için iz sürüyor. Birbirlerine zerre kadar güvenmeyen bu iki ajan bir başlarına kaldıklarında aralarında gelişen garip kardeşlik ilişkisi onları başladıkları noktadan hayli farklı bir yere götürecek.

Daha önce Mark Wahlberg'le Contraband'de birlikte çalışan İzlandalı yönetmen Baltasar Kormákur, 2 Guns'ta aksiyon komedi birlikteliğini sarkastik bir üslupla beyaz perdeye taşıyor. Mark Wahlberg ve Denzel Washington'ın dışında ekipte James Marsden, Paula Patton, Bill Paxton, Edward James Olmos, Robert John Burke ve Fred Ward da var. 

Amerika'da 2 Ağustos'ta vizyona girecek 2 Guns, Türkiye'de 16 Ağustos'ta sinema salonlarında yerini alacak. Filmden yayınlanan ilk fragman ise silahların konuştuğu, CIA'in işin içine dahil olduğu tehlikeli bir yolculuğun ilk sinyallerini veriyor.

İlgili haberler

Mark Wahlberg'le gerilim

Daniel Lugo: "Fitness'a güveniyorum"

Mark Wahlberg korkutacak

İZLE
Deniz Tortum’dan Belirsizlik Çağında Hayatı Olumlama
İlgili Başlıklar
Daha Fazlası